Follow Viruspadu

Tuesday, January 11, 2011

RIntihan mu ku dengar dengan mata ku

kopipes tanpa kebenaran dari belog GTO :)
kinsyakrn said...

Saya hari-hari mau bukak blog VP sebab Jemah mesti update. Saya sempat dengan template lama dan yang tebaru ni lagi cantik dan yg penting cepat loading.

Jemah menggunakan bahasa yang senang nak faham, kelakar dan entry nya ada perenggan..so taklah kena baca sampai tak boleh berkelip mata. Gambar tak usah cakaplah semuanya menarik.

Saya start baca VP sebab tertarik kisah Arwah Alesya dan macamane Jemah meneruskan kehidupan setelah menjalani ujian Allah dengan tabahnya. Dan juga cerita episode u pink my heart mmg kelakar.

Cuma saya harap Jemah kalau buat N3 pendek2 tu, janganlah pendek sangat, penat buka blog dengan bkobar2 nak baca tp alahai.. cinonet ajo...

Teruskan berblog ye VP, Chaloh...


Baiklah.

Memang kadang2 jari saya lemah lembut sikit. Tu pasal dia taip sikit2 je. Maka dia jadi entry pendek. Entry pendek yang sangat pendek. Bukan sikit sikit punya pendek. Pendek kata pendek betul :p

Baiklah.

Jari saya memang tengah lemah lembut sekarang ni. Maka entry ni bakal menjadi pendek jugak.

Baiklah.

Ok lempang kakjemah sekarang hahaha.

Baiklah.

Esok saya buat entry lapanploh mukasurat tau. tak baca siap dia. :p

Terima kasih kinsyakrn laf u :) cemolot sikitttttttttttt :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

ArELeEz said... [Reply to Comments]

panjang ke.. pendek ke.. 'aiman' xkesah! janji entry best!

shiedahkamil said... [Reply to Comments]

sy pon tiap2 bkk blog vp. tp keciwa entry skrg pendek2 kehkeh

kinsyakrn said... [Reply to Comments]

haha..Jemah, terharu le pulak nama kinsyakrn tu tertepek kat blog pink ni. Comment ikhlas tu tau...sebab sayang kat dia n anoi n nisa..c.lalok tu xleh lah cuma terima kasih je sb jaga Jemah baik2. hehe..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

hehehe...saya pun kak!!~~ otomatik..kalo nak blogwalking...cari blog ni dulu...mgkn dah terkena viruspadu tu kot..ahakss!!~~ blog ni mmg terbaikkkk!!~~

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

nk cemolot dgn kak jemah jg..auw...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^