Follow Viruspadu

Monday, January 31, 2011

Selamat Pengantin baru Joen

Saya nak share gambar kenduri kawen je. uih lamanya saya tak pegi kenduri kawen weiii...
anak melasak adalah sangat susah ok nak berjalan. samada ko stress atau pun orang lain stress tgk anak ko hahaha.

korang bayangkan hari tu saya pegi terminal one, nisa dengan anoi berlari2 menjerit. satu kedai tu suara dorang je. tu belum kisah dorang berenang2 atas lantai lagi tu. phewwwwww.

ok. nama kawan saya ni joen, nama dia joen hamzah. siapa pernah dengar nama dia kat radio "i followwwwwww". dia baca berita :p


lama giler ok tak jumpa, dulu masa metrik kitorang satu kelas, bilik sebelah2 lah. lepas tu naik degree dia amik jurusan tak sama dengan saya. so kalau ada tu terserempak la. kalau tak memang takde ah.


terima kasih fesbuk sebab menemukan ramai sangat kawan-kawan lama kan. so dapat la saya hadir kenduri kawen joen ni. sungguhhhhhhhh la lawa nya dia. kalau terkenang zaman metrik dulu. alahaiiiiii masing2 comot haha

jemah, joen dah haflida :)

kenduri dia kehlassssssss sangat ok. sangat cantik


atas meja siap ada bunga. lauk sedap. siap ada kuih. cendol lak lagi. pehhh



itu suami dia, farouk rasanya nama dia.


serasi je muka dorang kan.



joen
selamat pengantin baru
semoga bahagia hingga ke hujung nyawa :)




****
promosi minggu ini di http://www.sh0ppink.com/



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

2 komen[s]:

Nanak said... [Reply to Comments]

cantik tudung kak jemah :)

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

selamat pgntin br joen..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^