Follow Viruspadu

Monday, January 17, 2011

Si Kerengga Bertuah

Entry ni khas utk suami. Tahniah :)

Siapa yang nak cuba-cuba hasil incik lalok boleh la kontek beliau. Tiada cas dikenakan sebab dia baru nak belajar-belajar. Tapi area seremban lah. Cuma print adalah sendiri lah itu pun kalau puas hati dengan hasil :). Promosi ini sampai bila yang incik lalok rasa dia dah terer. Kalau dia dah terer kang dia cas gagagaga. :p

Alhamdulillah... sekali lagi, sapa sangka karya aku terpilih sebagai karya terbaik kursus kali ini... Kalau kita berusaha dan yakin pada kemampuan diri, tiada yang mustahil. Yang penting jangan cepat mengaku kalah sebelum mencuba.... ~laloque



Karya terpilih mendapat tempat pertama - Si Kerengga
INFO: ISO 100, F10, Speed 1/640, zoom 55mm

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

Siyess ke Free?? leh x ambilkan gmbr saya & anak2 buah2ku..haha..tapi, saya dok PD.. =P

eh, tapi, saya ada sedara nak tunang 30hb ni di semban (ampangan).. sedara sy belah laki.. leh ke?? haha upah makan jee bleh??kui3 :P

viruspadu said... [Reply to Comments]

PD kenot haha. area seremban je lol gigit kang hahahaha

nnt emel ek. kalau time tu lalok free. kita kautim

viruspadu@yahoo.com

nurul said... [Reply to Comments]

kuwusnye pinggang kerengge tu..montot besar gabak..hahaha...
seksi sungguh gambar tu...tu sbab dpt tmpat pertama tu...ecewah...
k.jemah x jeles la kot ngan kengge tu..beliaukan pakai pb..hehehe...

♥ EeiNz ♥ said... [Reply to Comments]

kak jemah ! saye mahu! saye mahu!

saye dok snawang neh ^_^

viruspadu said... [Reply to Comments]

emel ek :)

Nanak said... [Reply to Comments]

kalau bln 5 ni sy g nilai, mgkn masa tu en laloque dah cas..uhuhuhu

lily lotus said... [Reply to Comments]

kerengga cekci memikat hati juri..hik hik..nice masterpiece :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^