Follow Viruspadu

Wednesday, January 19, 2011

Wajah Baru

Maka ini lah dia wajah baru belog saya. dulu pink sekarang pink juga. tetiba bertukar hijau tu. memanglah agak pelik sekali :p

Dulu lain sekarang lain kan.

Sebenarnya blog saya ni bukan tukar sikit-sikit, tapi tukar semua ok.

dulu banyak giler gambar. kat header ada gambar, kat tengah ada gambar, kat tepi atas bawah kiri kanan semua gambar. mana lah tak selow motion loading dia. siap kalau bakar lemang pun sempat kot wakakaka.

Bermula dengan saya surfing2, lompat2 blog, sekali terlintas la idea nak tukar template baru. :)

idea asal dia macam ni tau


lalu terus kontek incrediblesdesign dan terus menceritakan niat di hati ku yang tulus mulus ini. cewah.

"akak taknak dah gambar2, akak nak bekgeraun je ada gambar"

semuanya nak nampak simple. janji PINK. wah itu penting kan hahaha

siap gambar orang lidi yang mahal tu muahaha

korang nengok. memang saya dah siapkan ada status fesbuk kat situ. kotak2 iklan nuffnang kat mana apa semua. so senang la incrediblesdesign dapat gambaran macam mana kastemer dia yang banyak songeh ni perlukan kekeeke

mengenali incrediblesdesign. dah tahu dah apa jawapan dia

"ok kak, saya cuba, nnt saya tunjuk kat akak"

see, incrediblesdesign adalah sangat sempoi ok

daripada A sampai Z semua dia bikin. saya tak kisah. janji siap je hahaha

So lepas ni, kalau agak2 saya dah boring ngan template saya ni, saya tukar bekgeraun je uolsssssssss. kelass tak idea mak! hahaha. tapi tukar-tukar pun incrediblesdesign jugak la yang bikin kan. hikhikhik

terima kasih incrediblesdesign :) kamu memang best banget. sape mau template macam ni...

boleh kontek beliau. incrediblesdesign ni ada mcm2 service termasuk la bikin template belog korang jadi cun. boleh buat bisnes kad korang, boleh buat watermark, boleh buat resit, boleh buat car sticker. cakap je nak apa. semua dia boleh buatkan :)

kesimpulannya

viruspadu love incrediblesdesign

hik tetiba :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

Kaseh NazLieza said... [Reply to Comments]

macam best jer kan...

eLLy said... [Reply to Comments]

gambar kat atas belah kanan tu memang cun.. tapi ngape gambar nisa tak de :( cian nisa

mummy_ayu said... [Reply to Comments]

nampak lebih tersusun la....suka sgt sbb still pink....!!

vagg© said... [Reply to Comments]

maklang suka watermark tu, kak jem. seswaiii

~♥ iella ♥~ said... [Reply to Comments]

kena lukis2,wt lakaran dulu erk baru dpt hasil yg superb cantik cmni? tak pandai lerr...

ShArinG iS CariNg,
http://fadthnwan.blogspot.com







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^