Follow Viruspadu

Tuesday, February 01, 2011

3 In 1

Shopping Online meh?

saya bagi anda link where to buy :)

nak beli beg online???


**************************************************************
atau nak beli tudung online???



**************************************************************
atau nak carik key finder dan hanger bag??




****************************************************8

the best online shop, hehehe!

see u there :P



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

eLLy said... [Reply to Comments]

okey la i clik 3 3.. ade discount tak klu beli kat 3 online shop nie??

annis said... [Reply to Comments]

hi kak jemah.


hari sabtu hari tu nampak kak jemah kat hentian serdang.
akak with ur family kan?
u wore pink baju kurung kalau tak silap.
saya nak tegur tapi tak sempat coz kene rushing at that time.
happy nye dapat tengok akak for live even tak sempat nak tegur.
kak jemah memang cantik lah ! =D

p R i n c E S s _ N said... [Reply to Comments]

biznes adik beradik....thumbs up!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^