Follow Viruspadu

Wednesday, February 16, 2011

Akhirnya

Punyalah kepingin makan durian. Sanggup mempertaruhkan fresh oren dekat fesbuk kalau tak jumpa durian kat pasar malam hahaha. Siapa dalam fren fesbuk mungkin faham. Fren dekat twitter pun mungkin faham. hahahaha.

Semalam kan kitorang kat cheras. Perjalanan dari rumah ke spital memang dah nampak ada durian. Tapi badan maha letih. Tengok durian pun dah takde nafsu dah.

Petang semalam. Masa kemas2 nak balik seremban. Masuk kereta tiba2 terbau durian.

"eh pa, baru durian la, sedapnya, mak nak durian"
"tu ha pokok durian tu kat sana, patut la ada bau"

keciwa je. see i tak demand ok. tak memberontak pun kalau tak beli ecececece.

terus balik seremban.

dan bau durian makin kuat.

pelik.

kot pun teringin sangat takkan la sampai macam tu sekali kan.

tapi diam ajer.

"hehe durian ada la bawah seat papa"

cissssssssss... hahahahaha terus tersenyum riang. eee tak sabarnya nak sampai rumah.

sekilo rm15. so harga dia RM21

rasa memang terbaik.

saya makan banyak. en.laloque makan dua ulas je wakakakaka.


teringat plak kat durian pancake kat midvalley nyam nyam

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

13 komen[s]:

biruVSpink said... [Reply to Comments]

bestnya durian... sukaaa ;)

atty's said... [Reply to Comments]

Ini yang buek den nak doyan gak nie

Mrs.Imran said... [Reply to Comments]

alaaaaa...sedapnya...tp nak cari kat pasar mlm tak tau la pulak nak belinya....cedapnyaaaaaaaaaa

leena aunie said... [Reply to Comments]

ada durian ke skrg ni????waaa...nak jugak!!!lina pon hntu durian nih

mzhany said... [Reply to Comments]

kak vp pernah makan durian goreng?

viruspadu said... [Reply to Comments]

tak penah. mcm mana rupa dia?

Suliana said... [Reply to Comments]

cedapnya.. sy pun tercari2 durian skrg ni.. tak de plak nmpk.. mujur tak peknen.. hehe

A.I said... [Reply to Comments]

smp ke harini aku lom dpt belikan lg utk anak aku doyan tu. almaklum la, umah aku tu mana la cukup 2/3 bijik? kene seguni baru puas ati. Jenoh lak aku nk tunggu betol2 musim doyan..hhrrmmm

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

dah lama tak makan durian.. g pun my hasben tak makan durian huhu sadis

luvmum said... [Reply to Comments]

huhuhu anak sy pun tetiba minta nak mkn durian..kena usaha cari ni...

jesnita_ns said... [Reply to Comments]

sy pn baru mkn durian isnin aritu..kt muar dh ada durian skit2..tp tak berapa mabeles..

lily lotus said... [Reply to Comments]

sweet jer bagi surprise gitu :D

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

argghhh!!~~ tensennn!! ini entry ketiga yang saya baca pasal doroyannn!! letih carik kat ganu ni non adooo....aduss sian boboy lam peyut nak makan doroyannn!!~~ dugaaannnn!! sobawwww!! mana mau carik doroyan ni kak?? adesss



Kalo free meh ler singgah my blog....klik je link ini --> mummylovers blog







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^