Follow Viruspadu

Saturday, February 19, 2011

Aktiviti dalam kereta

Hari-hari pegi keje balik keje. Bag yang saya kena sorok adalah bag mekap saya. Ahaks.

Sebab very bahaya kalau anak-anak nampak bag mekap saya. Samada saya terus letak kat bonet, takpun saya sorok-sorok letak bawah enbeg bagi dorang tak perasan. Kat rumah pun macam tu. Saya telah alat-alat mekap semua atas almari tinggi-tinggi.

HAHAHAHA dapat anak perempuan macam ni la kan. Suka melawa. Suka mekap.

Hari tu ntah macam mana, si anoi boleh nampak plak beg mekap saya. Saya cakap tak boleh main lalu dia meraung2 menghempas badan. Adoila.

Baiklah kali ni je tau. Nah amik lipstik mama.

Ha hambek ko. Pakai lipstik macam orang besar.


cantik sangat la dia rasa tu hahahaha...


lepas tu mama pulak jadi mangsa dia. Tadah ajer la muka. kalau tak AWAS! haha. Anoi ni garang okeh. tgk tangan nisa. siap pegang bahu saya tak kasi goyang2. senang adik dia nak pakaikan lipstik. satu kerjasama nak dera mama korang kan haha.


anoi tengah bengang saya nak padam lipstik. Nisa gelak seronok.


perjalanan dari opis balik rumah kejap je.
seb baik.
kalau la jauh. habis satu muka saya rasanya
ahak ahak ahak

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

Yu'xan Lee said... [Reply to Comments]

HAHAHHA, so cute...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

dua2 dah besow kan anak akak ni...pasni leh tmbah lagikk kkan!!~~


Kalo free meh ler singgah my blog....klik je link ini --> mummylovers blog

shidah said... [Reply to Comments]

alalalala..sweetnya anoi pakaikan mama lipstick....sweet sgt memori2 mcm nie.....

MieZa said... [Reply to Comments]

comel je nisa dgn anoi...hehe

tricksrex said... [Reply to Comments]

hahahaha
like mother like doter maaa

littlehumblelynn said... [Reply to Comments]

vp


samaler mcm kita..anak 2-2 pompuan..harusler suka mekap..sebulan ntah berapa x dia patahkan lipstik mama dia..dan ranapkan poket papa dia..hehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^