Follow Viruspadu

Monday, February 14, 2011

Alhamdulilah, Dah Maju dah SriBridal Sekarang

Ingat lagi tak dulu SriBridal yang sponser mekap saya masa event vaseline

TAHNIAH daripada bisnes kat rumah, sekarang dah ada kedai sendiri dah. Best kan. Ingat lagi masa SriBridal start2 berniaga. Saya adalah yang terawal buat promosi online untuk dia. Sekarang dia dah BERJAYA dah.

Saya tumpang gembira. :)

Alhamdulillah,berkat kesabaran, doa,sokongan dan dorongan dari mereka yang terhampir dengan Sri Bridal, akhirnya kami berjaya membuka kedai Butik Pengantin Dan Fotografi SRI BRIDAL setelah beberapa tahun kami beroperasi secara home-based bussiness.

Dengan ini di umumkan LOKASI BARU Sri Bridal ialah di :

NO 3539 A , JLN 18/46 ,
TAMAN SRI SERDANG ,
SERI KEMBANGAN,
SELANGOR 43300.
(berhadapan SMK Sri Indah - sebelah 7Eleven tgkt atas)

Waktu Operasi : 11.00pagi - 7.30mlm. ( Isnin cuti )

No Tel masih sama : 016-2246256 / 014-6492027.

Email : fealize1010@yahoo.com


Secara officially nya kami telah memulakan perniagaan pada bulan Feb ini sempena Chinese New Year 2011.So kepada bakal-bakal raja sehari,jemput datang beramai-ramai ke butik baru kami ;)

Dan juga bersempena dengan pembukaan butik baru ini,kami berbesar hati ingin memberikan kupon diskaun 10% kepada setiap pakej kami yang ada samada pertunangan,perkahwinan dan fotografi melebihi RM500.[TnC applied].

Sila print kupon ini dan bawa ia semasa membuat tempahan dengan kami nnt.



Meriahkan hari bahagiamu dengan sentuhan kreatif kami








jangan lupa LIKE sri Bridal di Facebook ye

dan klik http://www.sriyanti.com/

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

~ BUTIK PENGANTIN SRI BRIDAL ~ SERDANG, SELANGOR.~ said... [Reply to Comments]

terharu T_T

tq vp ;)
semoga vp pon akan berjaya buka kedai tudung dgn brand tersendiri.sy doakan :)

BULAN-BULAN said... [Reply to Comments]

wow tahniah

last year penah gak gunakan servis sri bridal utk make up dinner

mmg cantik dan sgt puas hati

cik gObu said... [Reply to Comments]

wahhhh dh semakin maju

bagus2

tahun lepas make up gak dgn sriyanti ni

tahun ni insyallah akan repeat lg

hehehe

deAnza-wAnda said... [Reply to Comments]

wohoo...suda maju..tahniah2...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^