Follow Viruspadu

Thursday, February 24, 2011

Apa Impian Wanita? Apa Impian Saya?

[iklan melekat selama 24 jam]

Saya rasa sama je kot. Impian wanita ni kan.

1. Dapat suami kaya?
2. Dapat suami hensem?
3. Dapat suami romantik?

ahak ahak ahak

Itu bukan impian kot. Itu berangan hahaha.

Takde sebenarnya saje saje nya merepek meraban pasal ciri ciri suami macam tu. Lain orang lain citarasakan. Kalau saya lebih suka yang

"biar sakit mata jangan sakit hati" hahahaha... maknanya rupa paras tu tak penting la, janji hati dia tu kan. asalkan sejuk mata memandang dah. kan en.laloque kan kan kannnnnnnnnnn.

baiklah memang dah merepek sangat ni :)

ok ini saya dan anak-anak di KLIA kelmarin :)

dan saya dah beranak 3. dan saya memakai premium beautiful

ehem ehem ehem

pipi tembam memang tak boleh nak nolong. memang lahir2 je dah comel dipakejkan dengan pipi tembam gebu gitu hahaha dush! maka jangan tanya kenapa pipi tembam ye.

ye sebenarnya ini la impian kita wanita kan. Selepas beranak tapi boleh menten berat badan. Dan menten bentuk badan. wawiiiiiiiiiiiiii...

kan kan kan

sebab saya ingat lagi masa mengandungkan arwah alesha. badan saya memang naik mendadak-dadak. tiap kali tengok cermin. selalu risau. dapat tak saya turunkan balik berat badan lepas bersalin kan.

Anak pertama ok lagi. lepas bersalin terus kurus.
Anak kedua. dah jadi susah sikit. Ambil masa berbulan2 nak capai berat badan sebelum mengandung
Anak ketiga. korang fikiaq la sendiri

perut kita ni mcm belon lah. lepas kita tiup dia. dan lepaskan angin. adakah dia akan kembali kepada rupa asal? jadi bayangkan dah 3 kali perut ni jadi belon hahaha

siyes buncit tak boleh blah! mencik!


Terima kasih Premium Beautiful. Sekarang saya dah boleh pakai dah baju2 kebaya saya. Kalau tak pun boleh je la pakai. tapi tiap kali selisih dengan orang saya kena tahan napas la kan muahahaha. dengan benjolan lemak berleluasa. oh dem. tidaklah ku sanggup.

oh ye. ini saya kopipes gambar dari blog fazi, sebab kagum sangat dengan hanie ni. Kuat betul semangat dia.

Hanie yang happy go lucky.. :) Sebelum Hanie pakai PB


Hanie selepas 3 minggu pakai PB & minum lactolite secara konsisten sehari sekali selama 3 minggu.


Kagumkan.

Korang tahu tak sekarang PB ada PROMOSI?






Kalau korang beli Premium Beautiful dengan harga RM2000 - RM2200. Korang akan dapat 1 kotak LACTOLITE yang berharga RM158 secara PERCUMA..!

BEST TAK?
BEST TAK?
BEST TAK?

Contact Fazi at 019-6037423 or email me : fazi_zizi@yahoo.com
http://awomanstale.blogspot.com/

(Penghantaran : Dalam & Luar Negara)

Tunggu apa lagi korang. Ini kan IMPIAN kita.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

14 komen[s]:

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

lps beranak klo N ssh nk kurus blk..mmg kejar PB ni ahh..

ajumohit said... [Reply to Comments]

memang impian saya juga untuk kurus dan nak sambar PB ni, tp...entahlah bila pikir2 balik mcm mebazir pulak..tp org kata klu fully breastfeed leh kurus gak kan?? kita tgk macmana nnti ehhehehe

zoul said... [Reply to Comments]

Premium Beautiful ni barangan keluaran HI-O kan...

Ibu Mifzal Arsyad said... [Reply to Comments]

tp nak kurus ni pun kena ada disiplin gak..kalau x biar la rege beribu2 pun produk tuh x jalannya..huhu...

nasaoji said... [Reply to Comments]

saya pun pakai PB..hehehe...
tapi, amat tak konsisten. :(
tp, asben ckp, badan dah ber-shape ooo..hoho.. :)

mummy_ayu said... [Reply to Comments]

Ayu pun ada PB..beli lepas bersalin 1st dulu tapi sekarang dah malas nak pakai..tak tau la ..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

kene tgu lepas bersalin nanti la kak jemah kalo tak kurus2 gak..

ai rogerrrrrrrr

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

seyessss sgt3 BEST!!!.... lihat finggan ku....rampangkan... hahaha

ija said... [Reply to Comments]

mmg best PB ni..tapi baru je seminggu pakai PB ni, baru ku tahu diri ini telah berbadan dua :)

su said... [Reply to Comments]

rase mcm nk cube jer...

elaepist said... [Reply to Comments]

salam..akak,saya ada pakai PB dl la..tp skrg dh x pakai sebab bila pakai,getah pinggang tu makan kulit,skait,then tulang baju dalam tu pun,mencucuk pinggang,sakit gak..cmne nak buat erk...rasa rugi je kalu beli x pakai..

aTy _faRed~ said... [Reply to Comments]

saye dah sangat kurus..!! huhu.. cume impian nak memiliki anak2 dan kuarge bahagia...:)

~H @ N i ~ said... [Reply to Comments]

Tinkiu kak jemah ku sayam.. ;)

aisH's Biz said... [Reply to Comments]

@elaepist

ingat sy je rasa macam tu..rupanya..
ok saya dulu pun mcm tu..pakai cam tak selesa je..sakit kat pinggang..dada..cup die pn mcm mencucuk kat tgh dada tu..apa yang saya buat sy lipatkan sikit girdle tu ke arah pusat so that longbra tak kene girdle.now..sgt2 selesa..cubala..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^