Follow Viruspadu

Thursday, February 10, 2011

Bear itu Yogi

Ahad lepas.

Saya ajak en.laloque pegi jasko.

oh ye saya balik dari cheras ke seremban adalah awal pagi sebab terbayang rumah berterabur. So bila dah petang2. dlm kul 3 mcm tu terbayang yang mangkuk tandas dah patah wakakaka wei jemah ini pun nak cerita ke wei hahahaha. tapi memang tu la tujuan nak pegi jasko ok haha. beli susu budak semua la.

So siap beli mangkuk warna pink ok. nasib la kalau ada lelaki geli nak duduk situ. yelah ada orangkan anti pink kan. sekali tgk jamban ko pink. matiklah. hahaha

tengah rileks2 membeli belah menjerit menahan geram dengan anak2 tiba en.laloque mencadangkan sesuatu

"ma belanje tengok wayang"

wahhhhhhhh... pandai sungguh laki den ni mengambek kesempatan dikala check NN dah sampai ni kan wakawaka. dush dush dush.

dengan tak bawak bekal susu pun kat anoi. gambel je tengok wayang. beli tiket kartun yang adoooo pun adelah yogi bear ni je. So beli jajan banyak2 supaya budak2 ni leka dan tak mintak susu.


Ok mcm mana cerita dia?

ok setakat pandangan peribadi dari hati sanubari saya lah. mesti tak sama dengan orang lain kan.

kalau anak ko bayar nisa dan anoi. erm... takyah kot. hahaha matiklah.
tapi kalau anak dah maybe 6 tahun ke tahun 6 maybe sesuai kot. maksudnya dorang paham la jalan cerita walaupun tak paham motip cerita.

pastu cerita mcm tak logik.

pastu pelik.

yelah bear tu boleh bercakap. dan takde siapa pun terkejut ke apa. siap bear masuk town pun ok je.

setakat tgk tanpa fikir logik. tengokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk je boleh la.

tapi saya memang tak puas hati la dengan cerita ni. walaupun part kelakar mmg saya gelak. tp saya rasa cerita ni pelik. tu je.

nisa tido.
anoi buat dek je, siap bangun main kasut segala.

kalau korang nak tengok takde la saya nak larang. tengok la. heeeeeeeeeeeee. tp kalau ada cerita hantu kaklimah balik kampung cecita cecita tu baik korang tengok cite tu kot haha, lagi best tgk hantu tu haha.

baiklah itu je

sekian


*********** promosi sh0ppink http://www.sh0ppink.com

TCS01 - Available


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

1 komen[s]:

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

sebab akak tak ikut citer katun dia. tuh sebab takleh terima. ehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^