Follow Viruspadu

Tuesday, February 22, 2011

Bila Suami Tanya Kita Senyum Aje

Henbeg yang saya beli tuari dah sampai dah. Semalam. Tapi sebab saya kursus. Maka sabar ajer lah walaupun hati menggeletek2 nak tengok.

Yeay yeay yeay yeay yeay Yeay
Yeay yeay yeay yeay yeay Yeay
Yeay yeay yeay yeay yeay Yeay
Yeay yeay yeay yeay yeay Yeay
Yeay yeay yeay yeay yeay Yeay

amboi gembira nampak. oi berapa kali bayar baru langsai ni oi. hahaha. maunya tak gumbira kan. Saya anggap ini gaji saya bekerja jual tudung hahaha.


Saya beli secara senyap-senyap tanpa pengetahuan suami. Tapi saya tahu dia izinkan saya beli. Cuma tak sampai hati je nak bagitahu dia kekekeke.



"berapa harga ma beli beg ni?"

senyum tanpa kata apa-apa. biar dia teka-teka dalam hati dia je. ahaks.


Yelah henbeg yang tu lah. Yang korang pilih tu lah. Saya pun pilih tu jugak :)

Oklah. Dapat jugak lah merasa. Alhamdulilah.



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

9 komen[s]:

edrina said... [Reply to Comments]

yeay..bestnya!!! ni yg buat akak tak sabar nak order neh ekekeke tapi kena tunggu bonus payment dulu tsk tsk tsk

nasaoji said... [Reply to Comments]

kak rina dah buat biz kad?..hohh..

chahanteekkk itu beg!..nanti naik lagi satu tapak.. :)

Murni said... [Reply to Comments]

x nampak pn rupO beg tuh..

Wynn Yasser said... [Reply to Comments]

Yelah odah... Dah buat bisnes card. Next time akak bagik kat odah ye... hehehehe :D

Ummi Hanie said... [Reply to Comments]

hmm..sy ternampak sdikit klu di situ...coach kan? ;p mesti mahal tuuu....sy punye henbeg termahal,beli pun pas dpt untung wat biz online..brand FENDI tp bukanla ori ... replica jer..;p

p.s : jemput join GA kecik saya ye puan Viruspadu..:)

leena aunie said... [Reply to Comments]

nak tengok!!!mesti chantek kan...

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

bebaloi..hasil pnt bkerja kan...

MieZa said... [Reply to Comments]

wah...best2..mmg cntik pon yg tue =)

zureen said... [Reply to Comments]

kak...tunjuk la beg tu....
kat dalam plastik mana nampak...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^