Follow Viruspadu

Tuesday, February 08, 2011

Buih Buih Sabun :)

Gambar secara random je ni... tapi semuanya kat kuantan la. Sebab mcm cute je, so nak share la dengan korang hikhik
























pipi kembong2
hidung kembang2
mulut moncong2... hehe so cute


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

Cik Ila said... [Reply to Comments]

cantik pic...bestnye jadi budak2...
enjoy je,teringat masa kecik2 main buih. :)

mama hani said... [Reply to Comments]

comel22....

nasaoji said... [Reply to Comments]

eeiiii...tingat zaman budak2 dolu..

kak, ri tu, kat kedai makan kan, ada budak duk main buih nih, pas tu abes buih2 belon tu p melayang2 kene kat makanan2 org2 situ termasuk kami kat situ..

geram tul, mak pak di wat noheng je.. :(

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

memang comelllll sangat budak2 nie gerammmm

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

hohoh...comel jekk muke masing2...kembang2 tiup bubles,..

Ibu Ajim n Kimi said... [Reply to Comments]

Cica comel sungguh ler skang nih. Akak slalu jenguk sini tgk dorang . Sejak dari zaman fotopages lagi hah sampai VP tambah lagi dua.

Anoi makin cam anak Jepun plak akak tgk. Ikut sapa tuh VP?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^