Follow Viruspadu

Friday, February 18, 2011

Dua Budak Bolat

Ahaks

Ini kelmarin. Ontheway nak balik ke rantau. Saya siap2 pakai tudung. Sekali nisa nampak. Dia pun demand nak pakai tudung jugak. Bila kakak nisa pakai, anoi pun nak pakai jugak hehe.



hikhikhik

kalau korang nak beli tudung syria kanak2 ni. Saya ada jual kat sh0ppink :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

10 komen[s]:

@e_da said... [Reply to Comments]

comel gilerrr anoi pakai tudung.. pipi tembam

shark said... [Reply to Comments]

ahak..
kcik dh pkai tudung..
mmg comey:)

Mrs.Imran said... [Reply to Comments]

mmg bulat pun si adek nya...

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

hik3,like mother,like daughter

Emmy said... [Reply to Comments]

anoi mcm budak dah bechar sangat la...kejap jer bebudak nih besar...bila anoi ke-2 nak muncul nih...mama lak berkibar bendera yer?...hehehe

MieZa said... [Reply to Comments]

somel je dua-dua bdk bulat nie...hehe rasa nak picit-picit =P

Suliana said... [Reply to Comments]

comel nya dua2.. anoi bolat.. :-)

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

anoi da mcm cina muallaf da...pp gobus...comel seyhh..

lily lotus said... [Reply to Comments]

tambah2 sejuk beku mata nengok diorang pakai tudung :D

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

comeyyy!!~~

Kalo free meh ler singgah my blog....klik je link ini --> mummylovers blog







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^