Follow Viruspadu

Sunday, February 20, 2011

EL

Esok saya bercadang untuk EL.

Maka hari ni kena siapkan minit mesorat cepat-cepat dan terus submit. Bos tengoklah staff mu ini. Nak EL pun teringat keje tak siap okeh hahaha (padahal banyak lagi keje belum siap. adeh)

Yelah, kalau anak-anak sakit mata, takkan tetap nak hantar dekat taska kot. Terasa macam tak bertanggungjawab pulak nanti sebab abis anak orang lain terjangkit sama. Tapi kalau tetiba terasa nak bawak anak pegi KLIA esok? dan satu KLIA terjangkit sakit mata mungkin tak apa. wakakaka dush dush dush.

Eh baiklah. kalau lagi panjang saya menulis di sini. Bila minit mesorat saya nak siap?

Tata.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

1 komen[s]:

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

minit lg...?? boooringgg....ngeee~ lariksss...Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^