Follow Viruspadu

Monday, February 07, 2011

Huruf A

Ini masa dalam kereta menuju ke kuantan :)

budak2 ni asal bapak dia benti nak isi minyak je, macam2 la akal dorang nak ikut keluar sekali. nak kenc la. dahaga la. dpt bapak yang melayan ajer pulak tu. hurm memang bertuah la. Kalau emak dia ni kimsalam la nak layan muahahahaha gelak jahat.

dan gula2 feberet dorang adalah chupa2 yang makan tak pernah habis tp bapak dia belikan jugak. GERAM ok. membazir je. last2 suruh mama jugak yang kena pegang gula2 dorang yang melekit2 ni. grrrrrrrr...

tengah saya pegang2. tiba2 nisa cakap

"mama tu huruf A"
"mana?"
"ni yang mama pegang ni, kalau ada garisan sini, nanti dia jadi huruf A kan mama"
"a ah la hikhik"

sampai ke situ dia fikir.

awww nisa dah connected lah :p ... saya kalau pandang gula2 takde terbayang pape pun rasa nak ngap je :p keh keh keh



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

imaginasi kanak2 adalah tinggi kan!!~~ kadang2 kita xterfikir pun perkara seperti itu..genius!!

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

bgs kakak nica...da besa daa...

Suliana said... [Reply to Comments]

aqil pun suka chupa2 ni.. hehe..

ibuafiqahhuzaifah said... [Reply to Comments]

sama la kita kak..budak2 suka sangat makan chupa chup yg xpenah nak habis kalau makan...
mmg melekit!grrrr jer dgn anak2.hahha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^