Follow Viruspadu

Monday, February 28, 2011

Karikatur KakJem

Ni masa kat I MAS TRAVEL Bloggers Party, Neo Tamarind.

Kelakar sangat masa abang (ke? ke adik sbnrnya) lukis gambar saya. Kitorang asik gelak-gelak sebab saya suruh dia lukis gambar saya bagi jadi dagu runcing nak nampak kurus punya pasal hahaha. Tapi dia cakap takpe, biar dia lukis original muka saya. ahaks.

Maka terhasillah...


Ada macam kakjem tak?

yang penting shawl alas meja ada disitu okeh hahahaha

Suka sangat kacau abang pelukis tu. Lagipun dia lukis laju, supsapsupsap solosaii... TERkagum kagum I okeh.

"wah mata saya bercahaya keimanan tau"
"ha tu lah, nak lukis cantik senang, tp nak bg bercahaya tu yang susah tu"

hahahaha

ala, saya lupa nak amik namecard dia. kalau tak boleh share kat sini. Kot la korang nak panggil dia untuk event korang kan. Kalau abang pelukis baca blog ni, nnt tinggalkan jejak ok. :)


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

cantik lah kak..

eliss pun ada sekeping gambar karikatur oleh seorang pelukis pekak, memang cantik sebab tak mcm empunya badan ni...hehehe

kak moon said... [Reply to Comments]

mak aih.. meletop betol tang mata.. terus rasa nak kelip2 mata jgak.. hehe...

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

like!!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

comeyy!! tudung alas mejaaa?? pe2pun akak pakai kain langsir pun cantik kak...opsss!!


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^