Follow Viruspadu

Thursday, February 24, 2011

Kursus Santai

Kursus santai.

Kursus yang best.


Adakah ini kursus cara-cara nak buat kapkek?


Kursyuk tengok demo cara-cara buat kapkek yumyumyum



ok itu dapur kapkek kekekeke ok tipu :p


Kakjemah, mengapakah kamu begitu serius?





baiklah itu sahaja :)

sebenarnya cuma nak share gambar-gambar kursus je dan malas nak cerita ini kursus apa :)




semakin pemalash kakjemah ni kan... hahhahaha

update mak saya, boleh terjah belog sepet ye. sebab dia dah update dah. saya nak siap2 balik KL balik. phew. seremban kl seremban kl seremban kl. macam dekat pulak kan. demi bonda aku turutkan.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

Shepha said... [Reply to Comments]

kak jemah, dulu kite kerja sana.
ingat lagi bilik akuarium.hehe

mekchu said... [Reply to Comments]

kursus mama's choc yg terbaek.. baru opening.. byk lagi menanti.. hehehe...

lily lotus said... [Reply to Comments]

sempoi jer kursus gitu. kekadang camni lagi masuk otak infonya..hehe

nasaoji said... [Reply to Comments]

kak mek chu!..

chuy4 said... [Reply to Comments]

ex gitn gak.. dok bilik akuarium gak.. tepi tu ex opish.. hahaha kat soc... tu encik mahad ada lagi.. my man naga takde plak







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^