Follow Viruspadu

Thursday, February 10, 2011

Last Day di Kuantan

Kitorang lepak kuantan sampai hari sabtu je. sebab sabtu tu plan nak balik cheras pulak sebab nak jengok ibubapa pulak. mak saya tak berapa sihat lately. so wajib balik lah kan.

So saya memang ada update yang saya ada di kuantan dlm fesbuk,



kebetulan fifie baca dan cadang nak jumpa-jumpa. saya yang sebenarnya segan tapi takpe la bukan selalu kan. Siyes dalam hati ada rama-rama kakakakaka.

paling tak tahan feeling artis ok. kalau artis followers adalah jutaan okeh. ahkak punya followers 2k pun tak jejak lagi hahaha. malew I (eh sejak bila kakjemah pandai tambah w ni :p)

jumpa kat ecm.

sementara menunggu nisa ngan anoi nampak lak bendalah ni. osah kesini la kena masuk dulu kan. disebabkan mcm masa awal lagi kot takde orang okeh, maybe petang baru ramai budak2 kot. So bermaharajalela la bebudak ni


ehem... ini lah dia
fifie (tudung) dan adiknya, anoi kakjemah dan nisa

kitorang lepak kat laksa apakebendanamadiantah :p makan laksa johor. cantikkan fifie ngan adik dia ni. putih melepak. tp sori la takleh ngorat okeh sbb dua2 dah kawen hehe. fifie siap belanje nisa macam2. terima kasih tau.

anoi masa ni meragam sikit2 la. nasib baik dia tak meragam secara hebat. kalau tak naya je.
nisa mcm biasalah. kejap nak kencing la apa la.

seronok dapat jumpa korang. nanti kalau akak turun kuantan lagi kita roger2 key =) mungkin jumpa kali kedua akak banyak cakap sikit ahaks.

lepas tu terus balik ke KL

dan jalan adalah JEM secara tiba-tiba


dem.





**** promosi sh0ppink http://www.sh0ppink.com/

BEL01 - Available
Pandangan belakang


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

LiErOSe~QiEmi said... [Reply to Comments]

pegi kuantan time cuti perayaan ker?? wajib jem tu.. kalau kak jemah nak gi pantai timur.. sila elakkan time cuti panjang sbb jem dia mmg hazabedah.. selalu kena dah huuhu

Kegembiraan yang Ikhlas said... [Reply to Comments]

check it out my blog ok....


http://kegembiraanygikhlas.blogspot.com/2011/02/contest-senyum-tak-nampak-gigi.html

aLeen aVriL said... [Reply to Comments]

eh saye ade dlm blog kak jemah..how cum....



ekekekekkekeke

nanonano said... [Reply to Comments]

sy silent reader akak,
xtao pun dtg kuantan, huwaaaa//
eh kak, nk tanye, kat ecm yg nisa main gelonsor tu kt bahagian mane? sy slalu pergi xprasan pun??

viruspadu said... [Reply to Comments]

LiErOSe~QiEmi
tu la kan, tp kalau tak cuti perayaan takde lak masa nak gi hehe

aLeen aVriL
ehem

nanonano
ado tingkat atas :p

nadia.yusof said... [Reply to Comments]

kak vp,

tau akak pergi Kuantan.. tapi xdapat nak roger jumpa sbb balik kampung di kelantan.. huhu.. harap2 akak datang next time dapat jumpa.. :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^