Follow Viruspadu

Thursday, February 10, 2011

MATTA Fair Kuala Lumpur March 2011

Yeay yeay yeay

agak2 ada lagi tak offer bilik RM8 macam tahun lepas hehe

MATTA Fair Kuala Lumpur March 2011

Date : Mar 11 - 13 2011
Venue : Putra World Trade Centre (PWTC)
Kuala Lumpur Kuala Lumpur
Contact : Ms Aisya or Ms Salbiah
Phone : 60392876881
Fax : 60392876881
Email : salbiah@matta.org.my
Website : http://mattafair.org.my


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

cikbintang said... [Reply to Comments]

matta fair kembali!!!
oo yeah...

(tp giler crowded dgn rmai org time tu)

hehehhe

nasaoji said... [Reply to Comments]

saya tunggu2kan ini... :)

atty's said... [Reply to Comments]

harap2 ada lah..jom terjah ..

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

beshnyerr...tp np bln3...wa nk branak da...bole kirim kt org ke nk bli tiket matta fair ni...??

kejora said... [Reply to Comments]

kakjemah,moh kite jumpo laie kt MATTA FAIR PWTC mcm thn lepas..!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^