Follow Viruspadu

Friday, February 04, 2011

Penginapan adalah sponser :p

Percutian kali ni adalah best yang terlalu-lalu sebab penginapan adalah sponser ahak ahak ahak

bukan lah sponser macam ada hotel hantar emel kat saya pastu cakap dorang nak sponser penginapan untuk saya, pastu saya buat entry pasal service dorang ke apa hehe. Tapi ini sponser = tumpang rumah sedara mara kah kah kah

kitorang tinggal kat sini :)


RUmah busu sera :p

beliau adalah adik kepada suami kakak saya.

jadi hubungan saya dengan dia kira macam mana ek? hahaha tak kisah la kan. Janji kitorang kamceng sudehhh... tahun lepas cuti CNY pun kitorang lepak kuantan gak. Tahun ni pun sama. Cuma kali ni adik beradik saya yang lain takde lah. Cuma ada family kecil saya, family kaklang dan family sera eh dan angah reza sekali. So itu je. Tahun lepas ada yang lain2 lagi best la meriah sikit. Tapi tahun ni dorang takde pun kitorang best jugak muahahahaha gelak jahat :p yeay boleh jeleskan dorang secara maksimum muahahaha

Kitorang sampai2 kuantan adalah tengahari kan. Plan mmg nak pegi gambang waterworld lah. Tapi dah tengahari nak ke petang dah wei. Rugi la kalau pegi gambang. Sampai dah kul berapa kan. Dapat mandi kejap plak rasa rugi plak nanti.

Jadi sementara lepas makan tengahari yang sera masak begitu sedap sekali. sambal goreng TERBAIK okeh. Anak-anak apa lagi. tadi sampai2 dah nampak ada buaian kan. Memang panas bontot lah duduk dalam rumah kan. lepas makan je semua pakat ajak turun bawah. Maklang lah jadi mangsa kena jadi babysitter :p


see nisa, anoi dan maklang adalah pepel kan... haha

tu jejaka ensem :p yang dah lagi tinggi daripada makdak dia dah. Dia pun tukang jaga budak jugak hahaha.


eh muka empunya belog tetiba nak jugak...





lega okeh kaklang saya ada
boleh la saya merileks2 hahaha

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

julie"anne said... [Reply to Comments]

biras! adik beradik suami kakak kite adalah biras, kan?haha..gelabah..

Iyiana said... [Reply to Comments]

baru jer balik bercuti cny di kuantan.

shadowz said... [Reply to Comments]

wo0o0o0.. turun kuantan x hello2 ea......

.::sz::. said... [Reply to Comments]

adik kepada abang ipar cik jemah la kan...errr...sedara-mara la tu ..ihiks...

fifi said... [Reply to Comments]

comel gile anoi n nisa.. sy dh jadi silent follower akak since akak pregnant kt nisa.. i wish to have a chance to meet them some day. :D

nasaoji said... [Reply to Comments]

tertarik menarik dgn speck kak jemah lor.. :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^