Follow Viruspadu

Wednesday, February 09, 2011

Senyum! Tak Perlu Kata Apa-Apa

Eh kakjemah pakai tudung semalam tu lagi kah?

HAHAHAHA

iye betul la tu. Dah alang2 kotor tu kan. Kita kasik basah terus la. lagipun berjalan jauh ni takyah la kalut bawah tudung banyak2 kan. Bawak tudung yang warna stended dah. Mecing semua baju. Baju pun bawak semua stok baju T je. semua gelap2. Senang cerita kan.

Kitorang seramai satu avanza dan erm kereta angah reza (giler lupa kereta apa ntah haha).

Konon2 lah. Malam tu cakap.

"semua tido cepat, sok kita nak kuar awal pg pegi gambang, kalau lambat kang ramai orang"

keh keh keh keh takde maknanya kalau dah ramai2 gitu haha

kul 10 ke 11 ha baru kuar rumah. lupa sudah. saya pun leka ahak ahak. leka melantak kata ko. busu sera masak kemain sodap lagi. bayangkan sarapan nasi tomato kata koooooooo ada bihun goreng, ada ayam goreng, ada ayam masak rempah kot nama dia, ada sambal goreng, ada sayur campur phewwwwwww. mana lah haku tak buruk lantak :p

sampai2 aje gambang adalah panas terik. tapi panas2 pun tetap lah snap gambar percutian tp masa ni angah reza, abglang ngan incik polis (suami busu sera haha) tengah hilang kemana ntah eh bukan hilang tp beratur beli gelang ajaib ok. dia punya beratur punya panjang dah mcm anakonda.


anoi adalah terlebih manja


ramai giler kan orang. uih tak menahan


Dewasa = RM21.90
Kana-kanak = RM14.90
dia tak kira had umur. kalau ketinggian melepasi 90cm je terus kena bayar ok. Sebab nisa adalah tinggi maka dia pun dah kena bayar sekarang =0


setelah erm lebih kurang 45minit menunggu gelang ajaib. akhirnyaaaaaa


Bukit Gambang Water Park


Masuk2 je dalam. Terus letak beg. terus berlari nak terjun dalam air haha over kan. Eh tapi kali ni kan dah tak ketat mcm tahun lepas lg tau. tahun lepas kan depa check beg kita macam nak tengok jenama spenda kita sekali kan (perumpamaan yang agak kijam). hahaha stress je. tapi kali ni tak tengok langsung ok. rugi tak bawak nasi tomato hahaha




seronok =)




seronok =)
seronok =)
seronok =)



feeling baywatch haha

seronoknya dapat main bendalah ni. alang siap posing nampak lak dia kamera tu. saya sopan takde perasaan je plak kekeke



Seronok lagi :p




seronok
seronok
seronok
beronokronok
=)

anoi dua kali tukar baju tau. memula dia mandi. lepas tu rehat. tukar baju semua. siap tido bagai. dah bangun tido. tukar lak balik baju mandi. main air balik haha. over anoi ni


ni mak nak main ke anak sebenarnya ni kekeke





dah kena halau (ada announcement) baru masing-masing hegeh tukar baju ahaks



balik :)

Yeay bestnya. byk sangat kenangan kelakar macam saya cuba main slide kanak2 pastu tersekat kat tengah2 haha (malu je) pastu gelak beramai2. pastu saya ngan kaklang terpisah masa main ombak pastu saya kayuh pakai tangan nak selamatkan alang, kaklang tak tahan nak pegi toilet tp ramai orang hahaha, angah reza memperdajalkan ibu2 vogue ni lalu bawah air pancut yang kuat, hahahaha. BEST sangat lah pendek kata. Enjoy giler.

Lagi enjoy sebab suami isteri ada perasaan tolak ansur kan. So en.laloque merasa mandi (gambar dia osah takde hiks) . Saya pun merasa main air. Tu yang best tu. Tapi saya tak merasa la enjoy mandi manda dengan suami sebab ikut turn jaga anak ahak ahak ahak.

nanti boleh datang lagi. erm cuti CNY tahun depan lak ye :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

rasp said... [Reply to Comments]

kalo gi tempat gini..
gi ramai2 dgn famili plak tu...
mmg enjoy tak hengat nye le...

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

sy yg tgk pon seronokk!!!hehehe :P

@in said... [Reply to Comments]

best betul kanak-kanak riang dapat berendam .... hiks...

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

wahh...seronoknyerrr....

Suliana said... [Reply to Comments]

weee.. seronoknya ramai2 macam ni kan.. smpt lagi nak mandi2 dgn suami yek.. hehe

Suliana said... [Reply to Comments]

weee.. seronoknya ramai2 macam ni kan.. smpt lagi nak mandi2 dgn suami yek.. hehe

ceera said... [Reply to Comments]

bila kaklang nak pergi lagi
kalau nak gi atam nak ikut pulak..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^