Follow Viruspadu

Wednesday, February 02, 2011

Setahun

Hari ni nisa adalah cuti. Maka hari ni terasa macam rilex giler ok. Dah la saya dah tukar waktu bekerja masuk kul 8.30 pagi. kuar rumah mcm biasa je kul 7pg. opis dengan rumah tak jauh mana, jalan pun tak jem. pehhhhhhhhh terbaik dari ladang. i like!

maka sampai opis adalah tersangat awal ok.

"ma jom makan kat depan tu nak"
"ala, daripada situ baik kantin je"
"haa kantin kita makan murtabak nak"
"ntah2 takde hahaha"
"eh jom la makan kat depan tu, dah setahun dah papa keje sini, tak pernah makan kat situ"

hohohoh sedih lak ayat tu :p terus angguk je la :)



sebab duduk depan2, susah plak nak snap gambar nampak muka sama-sama. jadi gambar tangan je la. nak jugak tu ada gambar sebagai bukti. gediks tau hahaha.

en.laloque kan baru pindah semban ni dalam setahun jugak la
saya plak dah duk semban ni dalam 5-6 tahun jugak la

tapi kan, kalau pegi mana-mana la mesti orang lebih kenal en.laloque daripada saya. hahahaha. dan selalunya orang tanya saya apa tau

"staff baru ek, tak pernah nampak pun" ~terus feeling anak dara sunti tetiba kekeke

hahahahaha... bagus la tak pernah nampak. kalau diorang tahu keja saya adalah block-block-block internet mesti saya kena dush dush dush kakakaka


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

7 komen[s]:

Epix's Daniel said... [Reply to Comments]

Ooo... habis semua page2 yang xboleh buka tu keja kak Jemah lah yee... he he he... dush... dush...

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

kejap jer kan dah setahun en lalok pindah sana dulu clalu baca kisah kat putrajaya ulang alik kecian..

antalya said... [Reply to Comments]

PTD mmg glamer beb hehehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

antalya
asben bukan PTD tp oditer

atie said... [Reply to Comments]

Samalah kita vp, akak ni pulak selalu susah nak ingat orang, kalau org kenal tegur gelabah cuba ingat sapa ekk...sapa ekkk, nak kata tak kenal pun tak kena jer....haha

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

suka gambo tuhh!!~~ romantic u!!

CikPuanAzura said... [Reply to Comments]

salam, ziarah di sini.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^