Follow Viruspadu

Thursday, February 24, 2011

Siaran Lansung Dari IJN

Mak masuk bilik OT jam 9.30 pagi tadi.

Jadi kitorang adik beradik berkumpul lepak2 menanti. Katanya 4 jam kot proses operation tu.

ok nanti update lagi.

tata


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

ceywie said... [Reply to Comments]

semoga mak vp selamat dan sihat semula. amin.

lily lotus said... [Reply to Comments]

semoga semuanya dipermudahkan dan berjalan lancar...amin :)

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

semoga semuanya selamat..amin..

deatH_luVer said... [Reply to Comments]

muga segalanye berjalan lancar..
amin..

nasaoji said... [Reply to Comments]

pak saya buat minor operation pun, kami anak2 suma tunggu kat luar bedebo2...bila dah settle, saya nangis peluk dia, padahal, operate jari kaki..nikan pulak kalian sumer, tentang jantung...lagi berdebo..

moga sihat sembuh semula mak cik ya.. :)

cubaan said... [Reply to Comments]

saya doakan mak akak sihat dan cepat sembuh.

oh ye akak, akak saya dah tukar blog. nanti akak follow saya balik ye kat http://anaadydani.blogspot.com tau. Saya dah follow akak.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^