Follow Viruspadu

Sunday, February 06, 2011

Tengkiu

Terima kasih EyaNaCoMey atas kapkek yang comel dan sedap ni. Dan hadiah2 untuk nisa dan anoi sekali




hari tu saya offer kan sape yang nak en.laloque fotoshoot kan secara percuma di sekitar seremban kan :p

so EyaNaCoMey ni lah orang pertama yang menerima pelawaan tu. sepupu dia bertunang :)

alahai susah2 je tau bagi akak macam-macam, akak memang offer free sebab en.laloque baru nak belajar je hikhik... baik sungguh kamu ni tau.

Hari itu sungguh mencabar sebab hujan. Saya teman jugak en.laloque pegi 1st job dia tu. tp sebab hujan dan saya bawak anoi sekali maka agak sukar nak keluar dari kereta. jadi en.laloque je yang keluar snap2 gambar. dan hasilnya adalah macam hasil gambar orang baru nak mula belajar lah. Biasa2 ajer kot.

sempat jumpa EyaNaCoMey sekejap je, tu pun sebab dia datang jenguk saya kat kereta hehehe. So maybe lenkali kita boleh jumpa lagi ye :)

Satu pengalaman yang bermakna buat en.laloque saya rasa :p

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

hahaha.. adoii akk...itulaaa dpt jumpa akk kejap jee.. dlm pale ingat nk snap pic dgn akk..tp, lupe plak..maybe sbb akk santekk sgt kot..smpi sy jd speechless..sogan pon ado!!haha..

btw, thanx to all..en,laloq especially, kak VP & anoi..susah2 redah ujan dtg ampangan..hehe..

p/s:: akk, gmbr kt masjid pon sy nk jugak taw!!! hehe..jgn lupe emaill eh..

THANK YOU.. =)

aNoY said... [Reply to Comments]

hye...silent reader of yours. mmglah sy tak silap org. sy pun ade dkt kenduri tu. cume tak bertegur sajelah. mungkin kalau nampak muka k.vp saya tegur jgk kot.

to en laloque, practise make perfect. dun worry. my very 1st trial pun gigil mcm nak rak. event dlm rumah should be better guna flash (not build in flash) time tu available light mmg tak cukup. sy pun masih blaja tekan2 camera juge. gud luck ;)

kalau en laloque terperasan, sy pun ada pegang dslr juge ;)

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

wahh...bes r yana dpt photoshoot...

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

Anoi:: haha..yeke anoy?? awk pasan sy x??kui3.. kamu sedara dgn ain ke??~jejak kasih plak kt sini kan.. :P

N:: ngeee.. rezki2..hehe :P

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

Kak VP, kalo ade mase bacelah entri sy yg ntah papo tu..entri tu dh lame dlm draft..lmbt published sbb mcm malu..tp, published jugak!!! ngeee :P

http://yanamanap.blogspot.com/2011/02/free-service.html

aNoY said... [Reply to Comments]

eyanacomey ~ hi eyana, sy kwn sama2 blaja ain. sorry yeh sy tak perasan mane satu eyana nih. ade amik gmbr dgn ain ke aritu?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^