Follow Viruspadu

Tuesday, February 08, 2011

Unik dari Kuantan

"TAK RASA BERSALAH KE? BUANG SAMPAH DARI KENDERAAN ANDA?

HAHAHA

saya baca terus tergelak

terus rasa kelakar ok. kebetulan kat trafiklite so sempat la snap.

Ada banyak lagi yang kelakar2 tau.

macam ada satu saya baca tu, tp lupa lah ayat betul2 dia. lebih kurang mcm ni "anda seorang yang degil kalau anda menggunakan laluan ini" kah kah kah dah la kitorang lalu situ sbb tersalah jalan osah degil hahahaha...

best kan signboard mcm ni. dia tembak terus kena batang hidung haha

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

16 komen[s]:

Nabiel said... [Reply to Comments]

ehhh..tak pnah prasan lak dkt kuantan ade cmni~hehehe
ptt ltak kt smua ngeri cmtuh~
baru tau cket..haha

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

baguslah signbord macam nie patut letak kat shah alam jugak :)

leena aunie said... [Reply to Comments]

mmg bes dia tulis cam gitu..lina yg kt kuantan ni da slalu baca...jd klu trkena batang hidung tu trase laa...skrg ni kt trengganu pon da ad papan tanda camni...

~ BUTIK PENGANTIN SRI BRIDAL ~ SERDANG, SELANGOR.~ said... [Reply to Comments]

bagus btl signboard mcm tu
hahaha..

vp,bile nk buat sambungan pasport tu..hahaha
x aci simpan lelama ;p

misz sheyla said... [Reply to Comments]

hahahhaha...kat jalan mane ni?? mcm jalan hala ke bndar dari teluk cempedak....t nak cari

shidah said... [Reply to Comments]

signboard nie bagus letak kat semua tempat...hehehehe

Zue AnnaLeeya said... [Reply to Comments]

saya yg duk ktn nih masa mula2 baca dlu pon mmg tergelak... satu lagi s/board - tak rasa bersalah ker potong Q??? hahahaha.... dahla klu nak cpat saya slalu potong Q... terkena btg idung....

De' BilaRina said... [Reply to Comments]

hahahaha...yg jlan kt dpan mega 2 ade gak sgnboard cmni...' tak rase bersalah ke potong Q'

ArELeEz said... [Reply to Comments]

aah la.. kreatip betul org kuantan wat signboard! hiks..

Atikah Honey Bee said... [Reply to Comments]

1st time dtg kuantan ikut en husband, terasa kelakar ngan signboard dia...tp bila tgk sekeliling tu, byk gak smpah...heheheh

Uncle Seven said... [Reply to Comments]

Unik jugak ye.....

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

bagus2...kt KL kne ltk ni...

oneyani said... [Reply to Comments]

yani pon penah letak kat fb singboard ni..sangat kelakarr kan..die lak letak kat trafic lite..memang bahasa kampung tapi terkena kat batang idung..hihi

sweethOneY said... [Reply to Comments]

g ktan dlu tak pasan lak sboard gini.. tp mmg bagussss. kdg2 org slambeeee je buang sampah dr keretaa

Alyza said... [Reply to Comments]

hahaha...bagus tul signboard ni...terkena sebijik2 kat batang hidung...haha...patut buat kat area kl ni...takde la org duk wat mcm jalan sendri...

Wawa_Nadwa said... [Reply to Comments]

1st time tau ada signboard cam gini. hehehhehe!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^