Follow Viruspadu

Friday, February 11, 2011

Yogi Bear dan Papadom

Kelmarin balik dari keje, senseng lengan, terus masuk dapor. Masak.

goreng papadom. goreng banyak. sampai habis satu plastik. Lepas tu sikit masuk pinggan. Selebih masuk dalam bekas tutup. Terus senyum puas hati. (ceh senyum pun nak bagitahu ke?)

Lepas selesai masak. Jerit panggil suami dan anak2 turun makan.

"kenapa ma goreng papadom ni banyak sangat ma?"
"biarlah"
"ma tak tahu ke papadom ni cepat masuk angin, nanti dia lembik"
~senyum je
"papadom ni, kalau nak makan baru la goreng"
~ senyum jugak malas layan.


dan semalam papadom tu dah habis dah. habis semua. tak sempat lembik kot. :p

jadi sok lusa kalau isteri goreng papadom banyak-banyak jangan tanya lagi ok. hahahaha.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

11 komen[s]:

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

hahahhaa...x smpat lembik da licin..

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

hebatnye seorang wanita, juga perancang perut keluarga kan.

tentangseseorang said... [Reply to Comments]

ahahahaah

lily lotus said... [Reply to Comments]

no wonder tersentap bila sebut papadom tadi :D

bobiedanbad said... [Reply to Comments]

as salam vp
joint contest without any rules at
http://bobiestory.blogspot.com/2011/02/berapa-umur-dia.html

sweethOneY said... [Reply to Comments]

haha. expert ok. dah taw apa kegemaran suami dn anak2 dan jugak diri sendiri.. sekejapan je leh habis :D


p/s akak, lawaaaaaaaaaa la baju akak kt layout blakang ni. tuuu yg belah kiriiii tuuu

~masalifah~ said... [Reply to Comments]

ingatkan si nisa yg tanya byk2 tuh :)

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

hahahaha.... bagus laa mamadom!... hehehe

karipapsayur said... [Reply to Comments]

memang confirm ada tukang hok ngabiskan nye! Tp sy prefer papadom yg kecik2 tu lahh.. Cam lg tebal dan kruk2

Sedebuk aksesori wanita untuk yang bertuah. Mari masuk sini! Nak join pun mudah saje~

tonderai said... [Reply to Comments]

tadi sy nak tegur puan dkt sukan suk tadi tp takut sbb muka puan mcm garang jer...mlm tadi kat bowling pun sama...tp anoi comel bgt tp tengok live...hehehehehe

cik gObu said... [Reply to Comments]

pergghh licin eh

tp kan VP apakah kaitan yogi bear dgn papadom?

adakah si yogi sgt menggemari papadom?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^