Follow Viruspadu

Monday, March 28, 2011

4 kek :p

Ni dia kek birthday nisa yang kitorang hantar kat tadika hari tu. tempah kat kedai kek king apantah. haha lupa nama kedai. kebetulan memang dah ada member kad apa semua kan. so tuju situ je la

so untuk rujukan korang, kek mcm ni kat kedai kekkingapakenamantah tu. 2kg. harga dia RM115 kot hahaha main belasah harga kek. tunggu en.laloque betulkan kat komen sat lagi. pasal dia yang bayo kan. so harus la dia yang igt harga apa semua siap sen2 pun dia igt tu :p

kalau nak tempah kena awal 3 hari tak silap saya. sebab kitorang kat seremban kan. so tempah kek ni, yang buat keknya cawangan kat KL. sebab tu kena tempah awal tu.

tahun lepas, besday nisa ke 3 tahun, 3 kali kitorang beli kek. dan menjangkakan besday yang ke 4 ni pun akan ada 4 kek untuk nisa haha. over kau nisa (sbnrnya makpak yang over kot muahaha)

gambar sambutan besday kat tadika dia adalah takde, sebab pagi tu kalut sangat sampai lupa nak pass kamera kat cikgu dia. so takde kenangan dah. uwaaaaaaaaaa. anak rileks je takde kenangan ke apa kan. omak dia yang lelebih apa cer! haha.

pastu beli kek hantar kat rumah ummi (kakmas), so nisa boleh celebrate ngan kawan2 dalam rumah. lagipun besday nisa dengan kakmas kan sama tarikh :)

pastu balik cheras. dah alang2 kansel buat besday party sbb mak tak sihat kan. so beli kek lagi, beli kfc. makan ramai2 je kat rumah :)

nisa dan maklangnya



kek kecik macam ni pun tak habis ok. dua potong je orang makan. selainnya masuk petiais.







alamak saya belum hadiah pun utk nisa kekeke. buat2 lupa aci tak? larikssssssss

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

comel gilerr kek no 4...epy bday nisa...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

cantiknyer kek nisa...

Suliana said... [Reply to Comments]

cantik kek nisa :-)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

heppy belated besday nisa!
jadi anak yang solehah yer sayam!!
kek yang no 4 tu tantekk!!
xkirim kat auntie skitt..

salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
‎(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^