Follow Viruspadu

Friday, March 25, 2011

Awak Kat Utara ek?

(entry melekat satu hari)

Sebab kan...

Kita ada berita best ni tau.

Kalau sebelum ni korang duk utara nak beli premium beautiful tapi tak tahu nak beli macam mana dengan siapa semua kan, takut kena tipu pun satu hal jugak... haa ni la masanya okeh. Jangan malu jangan segan nak kontek fazi 012 7552800 atau 019 6037423 atau emel ke fazi_zizi@yahoo.com sebab dia nak pegi Kedah hari Jumaat (23 Mac) sampai Sabtu (24 Mac) ni ok.

best tak? best tak?

Jangan lepaskan peluang tau.

Siapa yang nak peluang bisnes sambil memakai PB pun aci kot kontek dia. kalau malu nak call sila sms. kalau lagiiiiiiiii malu silalah emel.

ok ok ok

ok kontek dia skrg ok.

ok entry kali ni saya nak share sikit testimonial PB ni. asik testimonial perut buncit saya je, boring jugak ye tak hahaha.

Nizza, baru pakai PB dalam masa 2 bulan lebih.. asal saiz 46 dah turun pakai saiz 42.. Dia sendiri terkejut...!






ha best tak best tak?

gile kentang tau. baru pakai dua bulan tuuuuuuuu... TAHNIAH NIZZA :p

nak testimoni lagi?

jap saya kopipes hahaha, saya teruja giler la baca pengalaman orang ni. suka sangat tengok orang lain berdisiplin sangat pakai PB :p

Kawan ku yang sorang nie, nunnnn jauh kat Sarawak.. saya pos pada dia & ajar macam mana nak jaga, macam mana nak pakai PB.. 3 bulan yang lepas dia beli.. masa rebate tengah hot sampai stok PB kat Malaysia sold out..! Rezeki ko, Ann.. beli awal.. kalo tak ko tunggu dalam waiting list.. eheheh..




After 3 months, dia turun 10kg..!!! Dia pun tak perasan..! Orang lain yang perasan dia kurus..


pehhhhhhh 10kg ok dlm masa 3 bulan.



ok kalau korang nak tengok lagi testimonial korang kena bukak blog http://awomanstale.blogspot.com betul2 boleh membakar semangat tau. yang siapa2 beli PB last2 simpan dalam almari tu. cecepat pakai balik tau.


Promosi Hebat..!

Beli Premium Beautiful dengan harga RM2000 - RM2200 dan saya akan berikan 1 kotak LACTOLITE yang berharga RM158 secara PERCUMA..!


ok orang UTARA.

peluang bukan datang selalu kan. so cepat2 kontek fazi tau. tak kira la. kedah ke perlis ke penang ke. call aje ok. eh yang bukan utara lagi lah boleh call anitaim ok. fazi pasti layan anda dengan pro sekali.

ok.

*MODE PB ON*

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

3 komen[s]:

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

hahahaha best3!! TERBAIKK!!....

sweethOneY said... [Reply to Comments]

mampu memandang dari tepi je dlu. hahaha :P

syioknyaaa kalau dpt pakai PB!

mummy_ayu said... [Reply to Comments]

tu la..ayu dah lama beli PB tapi jarang pakai..semalam pakai balik..semput gak..harus mula balik nie....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^