Follow Viruspadu

Wednesday, March 16, 2011

Bandung Part 5 agaknya

Lepas kitorang setel lepak tengkuban perahu adalah dalam sejam lebih kot. Pak Jami terus bawak kitorang ke destinasi seterusnya adalah Sari Ater Hot Spring Resort.

Saya bukan taknak cerita apa tu tengkuban perahu, tp saya tak tahu kekeke. gunung berapi aktif ke tak ke. siyes tak tahu. nanti tersalah fakta kang, malu sudahhh...

So untuk Hot Spring ni pun saya tak pandai nak cerita sangat jugak. Yang pasti air dia memang panas. Kalau korang ada penyakit kulit seswai sangat mandi sini kan. Nak masak telur pun aci :). Air dia siap berasap2.


gambar mandi mandian banyak. sbb sy tak mandi, sy lepak tepi je. tp ni je saya rasa mcm sesuai nak share sini. Yang lain anoi mcm seksi sekaliiiiiii hehe. Pastu budak2 adalah meragam ganda 10 masa ni. Tak kuasa nak snap gambar kawasan dah masa ni. Mood adalah ketat. hahaha

Banyak sangat aktiviti best dalam Hot Spring ni, mcm boleh tunggang kuda bla bla bla (sedih nak sebut sesatu sbb tak dpt gi), Nisa dan Anoi meragam terus ajak pak jami balik je.

tgk muka nisa mcm mana?

kalau korang nak tengok kebestan Hot Spring ni, ce korang google. memang cun sgt ok. Masuk dia ada bayaran lah. Tapi macam biasa termasuk dalam pakej kan. So x amik tahu dah pasal harga, termasuk makan ni :)

motip nak tunjuk pipi macam kulum telor? hahaha

ni makanan yang saya rasa pelik ni. isi ikan ni :)


ayam kampung masak apantah :p


kat sana ayam yang kitorang makan kebanyakkannya adalah ayam kampung tau.

ok tu je. nak siap2 pegi keje ni. sambung nanti

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

KAMIHIDUP said... [Reply to Comments]

omg. isi ikan to cm sedap je, sedap x kak? KAMI suka sgt isi ikan. :)

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

wahh g hot springg.... byk dugaan jugak kan bw budak2... takpe2...yg penting enjoyy

me suya said... [Reply to Comments]

bestnya kak Vp
abes belajar bulan 6 ni nk jejak kaki ke sana jugak..heeeeeee

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

saya adalah jeles kat sini yerpp!! beshhnyaa akak dapat pi bandung..saya dapat minum sirap bandung cukup rr..uwaaa!! janji de gak bandung..!!

btw..kat ganu pun de la hot spring tao!! kalo nak rasa cmaane..moh ler ke trg!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^