Follow Viruspadu

Thursday, March 31, 2011

BE dan Lasak? Ada kaitan?

Saya tengok ramai yang buat entry BE, maka saya terus saya login dan tengok BE saya jugak. tapi tak tahu nak cerita kenapa dan apa hahahahaha


cuba korang klik sini dan sini

tapi takde kena mengena dengan cerita BE. hahaha. pasal lain la lagi best dari cerita BE

sekian terima kasih.

=)


ini pulak kelasakan anoi kat IJN. nasib baik la ramai yang tolong jaga dan tengokkan dia sekali dan tolong kejarkan dia sekaliiiiiiiiiiiii. kalau saya sorang je, harussssssss makcik jadi hulk hahaha.

main tolak2 kerusi kat cafe IJN, sampai kena marah haha. padan muka. saya marah tak layan, bior orang marah. tahu takut sikit hahaha.

gambar merangkak turun tangga tak snap plak. huiiiiiiiiiiiiiiiiiii... ni memang lagi kita marah lagi dia buat ni. orang masa ni tgk mak dia buat dek je mesti bengang hahaha. "mak dia buat dek je anak kotor2 merangkak kat situ" hahahahaha... acik tidak berdaya nak marah dah uolsssssss



anoi lagi lasak dari nisa. nisa kalau saya marah dia dengar kata lagi. anoi adalah sangat mencabar menjaganya hahaha.

sekian terima kasih sekali lagi

=)
=)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

9 komen[s]:

Myvitrd said... [Reply to Comments]

Mak ai..berderet tu BE virus ni.. heheehe.. patut kita orang punya tido semua..rupanya semua sangkut sini ye.. hehehe

Amiera Hilton said... [Reply to Comments]

banyaknye BE dia. hehe.

btw follow u dear :)

Pn. Zana said... [Reply to Comments]

berderet BE tuh! anak sy pun begitu jugak ! x larat nak marah ..:P

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

be dan churp2..mantap :)

anak me pun kak memang tak makan saman jugakkk..tension mak..

mummysyafie said... [Reply to Comments]

berderet BE awak vp. saya plak mmg tak check pun BE..agak2nya mmg takde langsung kot.

mak vp dah sihat ke?

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

banyaknya BE kak!!
masyuuukk kan!!
xper akak..itu adalah senaman jugak berlari2 kejar sana sini..
xyah pakai jamu2 dah..
patot aka slim melim kan!!!

salam singgah dr mummy weiyda!!
nice entry!!
keep it up blogging ya!!

new entry:
http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/cinta-ayat-ayat-cinta.html

missrivebell mumun said... [Reply to Comments]

mak aih.. tak bley dok diam eh anak-anak akak.. tak terdaya nk melayan dah tu.. hihi.. biarkan ajer.. budak2 nk membesar =)

lily lotus said... [Reply to Comments]

merasa gak jaga anak selasak anak lelaki..training ler tu anoi bagi..hihi

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe. exercise tu kejar anak2 :P







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^