Follow Viruspadu

Tuesday, March 29, 2011

Bercahaya tangan ku :)

abangcik (abang ipar) baru balik dari bandung, pastu terus ke sarawak. lalu membawa pulang stok2 untuk bisnes. dia punya bisnes lah bukan saya. saya tukang beli je kekeke. dan dalam banyak-banyak dua ni saya bekenan dan dah terbeli pun cuma bayar je belum lagi hahaha.

lawa la pada saya. terus terasa tangan bercahaya-cahaya ok. terus ada aura angelic. tapi tangan je lah. hahaha.

kelmarin saya pakai yang ala2 gold tp bukan gold tu. feeling aje la kan. tadi pulak saya pakai yang pink tu. mecing ok ngan baju. i laikkkkkkkk. pakai aksesori baru la nampak tersemangat sikit tangan hahaha tetiba tangan pun nak nampak bersemangat kan.

mungkin ceera atau sepet yang akan tolong abangcik saya jual ni. kalau korang terbekenan ke apa kan. maka tunggu je la dorang hapdet ok :)

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

6 komen[s]:

♥NiniHartini♥ said... [Reply to Comments]

wow..yg fefeling gold tu mmg cantik. terbekenan jugak dah ni. hehe

blog u kemas lah sis...tenang je masuk sini.

Ietams said... [Reply to Comments]

cantik!

cik hani said... [Reply to Comments]

mcm cantik je kakk.. hehe.

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

fuh!!
berkilau mata hitamku..
tergoda>>>

salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
‎(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

shah said... [Reply to Comments]

woooo,jadi saudagar emaskah

Capo Grande said... [Reply to Comments]

teringat angelic azlan....huhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^