Follow Viruspadu

Friday, March 18, 2011

Buat Dada Ku Degup Kencang


nanti kita sembang lagi tarikh dan masa dia bila ek.

nanti kalau korang ada masa tengok. kalau rasa kelakar. sila gelak dalam hati je ok hahaha. i nebes lebih ok. siap muka merah2 ok. mencik! hahahaha

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

26 komen[s]:

Myvitrd said... [Reply to Comments]

Wah! masuk tv9 ke ni? hehehe

ajumohit said... [Reply to Comments]

wah segmen apa tu Jemah??? update aju ekk nk tgk gaks

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

wahhhh..... !!!!!! i bangga! i bangga! nnt bila kuar tibi kita nak jerit... "eh... aku kenal akak ni.. !!!!!!! " hik hik hik

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

den pun saspennnnn!!! hehehehe

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said... [Reply to Comments]

wah.....kelas!! cecepat update ek :)

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe. tajuk kontrobesi :P

untuk apa ni kakk?

ieyka02 said... [Reply to Comments]

sedey xdpt nk tgk..pew la ade kt hostel ni ha..hehe..
kak jemah sile update cecepat okay..:)

Ietams said... [Reply to Comments]

wahhh,
segmen ape tu

missrivebell mumun said... [Reply to Comments]

kak jemah, pasal apa nie? mcm nmpak mcm buku jer tu..

CuteOven said... [Reply to Comments]

ni mesti kat tv kan...rancangan ape ye...cakaplah... boleh kite tengok...

stormz said... [Reply to Comments]

wah, akak kne intebiu ek?smlm ade gak terbaca tweet akak n ceera. intebiu psl pe tu ahkak jemah?

RieNa said... [Reply to Comments]

k jemah masuk tv???!!!
nak tgk nk tgk!!

Seri said... [Reply to Comments]

wah, kak jem masuk tibi.. tak sabar nak tgk!!

mekchu said... [Reply to Comments]

semalam plan nak dtg rumah sbb nak tumpang masuk tibi.. hehehehe..

NM02 said... [Reply to Comments]

wah.... tumpang glakmer jugak laaa....

tak sudi ke nak follow kita? cedih arrrrr

wildcutecat said... [Reply to Comments]

fuyoo...cayalah kak jemah kena intebiu kat tv. ^_^

shark said... [Reply to Comments]

ini misti kes blog terhebat nieh..
mn ada jeles nie..

ceera said... [Reply to Comments]

eh muka macam makcik, hahaha...

strawberi said... [Reply to Comments]

tv 9-saffiya ke..ala...ckpla kak jemah

LizHairi said... [Reply to Comments]

otograf plis ;-)

kite peminat hehehehe....

yong ibu chem said... [Reply to Comments]

eh, eh mcm koleksi komik2 jek tu. hehehe. glamner yuuuuu hehehe

Love You Miss You said... [Reply to Comments]

janganluper share ya...

*tetiba Kin plak yang suker*

-nAd- said... [Reply to Comments]

wah..ingatkan rncgn bersama ustazah mane plak hihihi..gurau2 manje ye kak..

chik star said... [Reply to Comments]

kelas kak.
:DD

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

untuk apa ni kak?? cakap larr..nak tgk jugakkk!! wahh....femes gitu!!


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida said... [Reply to Comments]

wah..bestnye kak jemah masuk tibi 9....cpt update ye kak! bangga utk akk!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^