Follow Viruspadu

Wednesday, March 09, 2011

Bulan Mac ada Diskaun :)

Sepanjang bulan Mac BabyRoses telah mengadakan special offer 10% diskaun untuk setiap pembelian.. banyak baju2 akan di upload khas untuk special offer kali ini... jangan ketinggalan....happy shopping...

Best tak? Best tak?

Saya rasa kan, baju anak-anak ni kalau beli online lagi untung daripada beli kat kedai, sbb saya rasa lebih murah. Saya rasa lah.

BabyRoses punya baju budak memang cun cun cun cun cun. Bila tengok je terasa macam terpaksa beli ekeke. Nak-nak plak bulan mac ni ada special offer lak tu kan. I like.


BabyGap
PB&J
size 4y, 5y
rm25.00


Guess Army
size
2 (11cm) 6-9m
3 (1-12cm) 9-12m
rm 25.00

Mothercare polka pink
size
2 - 6-9m (11cm)
3 - 9-12m (12cm)
rm 25.00

baby tights
size
70 - 0-6m
80 - 6-12m
90 - 12-18m
rm 10.00 / pcs

DR 23
Burberry
color : soft pink
size s ( 3y ), m ( 4y )
rm 39.00

DR 22
My Baby
size 1y
rm 25.00

TS 17
Oshkosh
size 2y, 3y, 4y
rm 20.00

Baby Gap
size
18-24m, 2y, 3y, 4y, 5y
rm 25.00


oh rasa mcm nak kopipes semua. sebab semua adalah cun tak boleh blah. Dah la cun. murah pulak tu.

Ni booth BabyRoses kat plaza alam sentral. Bestkan BabyRoses sbb dah boleh bukak booth sendiri.

booth at Plaza Alam Sentral


Ok kalau korang berminat boleh klik kat http://babyrosesboutique.blogspot.com/ dan call 019-6995375, email babyrosesboutique@yahoo.com kalau ada pertanyaan and order ye.

create your own banner at mybannermaker.com!






Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

2 komen[s]:

strawberi said... [Reply to Comments]

ala..cun nya kasut guess army tu..tp tkde utk budak 2-3 thn yer..hehe

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

hehe.!! saya adalah seorang pembeli on9 yang tegarr!! setakat ni dah banyak beli kak...tp boboy xkuor lagikkk...tp kasut atas tu mcm menggoda jerk hati ni..aoyaaa...virus..viruss..lariiii


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^