Follow Viruspadu

Wednesday, March 16, 2011

Cikgu Jem :)

Hari ni turn saya mengajar :)

Mengajar ketua kampung menggunakan word :)

cikgu kat depan sempat snap gambar kan :) masa ni ujian sedang dijalankan.

kita rasa mungkin remeh sbb kita dok pakai word hari-hari kan. samalah macam orang yang minat masak dan masak hari-hari merasakan masak nasi goreng adalah senang, tp kalau ko tak penah pegang kuali pasti ko rasa benda tu susah kan. ya itu lah contohnya.

sebenarnya saya seronok sangat mengajar ketua kampung ni. sebab ketua kampung adalah baik-baik belaka. Baik dan suka bergurau. So kelas adalah meriah dengan gurauan. So tak boring lah. Lagi seronok ajar ketua kampung tau, sebab sebelum ni saya pernah ajar word kat orang yang dah celik IT sikit dan muda remaja bergetah ni. Kita ajar kat depan bagai nak rak, depa bukak internet kat belakang hahaha... sentap cikgu tau. kalau dah pandai takyah la masuk kelas tau. mencik hahahaha... ini namanya cikgu emo :)

Ok tata

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone



ok tipu je... update pakai pc sebenarnya haha...

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

8 komen[s]:

me suya said... [Reply to Comments]

sabo je la.. hehehe off wireless jap

KAMIHIDUP said... [Reply to Comments]

heee, ketua kg guna word, bgs2, ketua kg alaf baru. :)

sW33tdARLiNG said... [Reply to Comments]

hehehe.. mereka lebih mendengar kata dan patuh arahan...

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

ade x ketua kg dr PD..xnmpk pon..kui3 :P

ari tu bini ketua kg srh sy kaco fesbuk laki dia..hahaha.. :P klakoo :P

mummysyafie said... [Reply to Comments]

untung nya ketua kampung skrg kan. nanti bila dah pandai bleh buat laporan guna pc je..

Nanak said... [Reply to Comments]

cikge jem mangajar kat mana ni?

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

ee!! tol ke akak tu sume ketua kampungg?? wah sekarang dah maju ekk?? tp kusyuk sume tu haa..sekali bukak facebook daaa....

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

strawberi said... [Reply to Comments]

bestkan ngajar..sy pun sama..tahun ni..2 kali kena mengajar...word ngan powerpoint..best..best







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^