Follow Viruspadu

Tuesday, March 22, 2011

~ entry plagiat en.laloque haha

Tilam Megik


Aku: Naper kakak kencing atas tilam malam tadi??

Nisa: .......(senyap xde jawapan)

Aku: Selalu pandai kejutkan papa... kakak cakap nak kencing??

Nisa: Iye la... papa tu yg salah..

Aku: Aieekk!! papa lak yg salah??

Nisa: Iye la... papa tu xmoh beli TILAM MAGIK... tilam tu ade tandas sekali... senang la kakak nak kencing....

Rase2 perlu tak aku seligi jer anak aku tu????



***************

bertuah punya anak. mama ko pun takde idea dulu nak jawab mcm ni tau haha



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

12 komen[s]:

Suliana said... [Reply to Comments]

haha.. comel je jawapan dia..

aLeen aVriL said... [Reply to Comments]

pandai dia mnjawap...

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said... [Reply to Comments]

hehehehe...
kids with their antics!
confirm tak jadi nak marah kan lepas tue...hehehhehe

kinna said... [Reply to Comments]

kalau ado, acik nak oder tilam megik dua ye nisa!

NorrShakor said... [Reply to Comments]

budak bijak mmg akan jawab begitu..hahaha..sentap mama dia..

Madam Casper said... [Reply to Comments]

miahahahahahahahahahah

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

bijak ni..adakah akan menjadi saintis? ;P

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

hahahaha... cerdik betul nisa.

Emmy said... [Reply to Comments]

cerdik laksana sgt2 bebudak sekrg!

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

cute dan bijak!

missrivebell mumun said... [Reply to Comments]

agaknyer die mimpi tilam megik tu..

nasaoji said... [Reply to Comments]

hahaaaa..budak zaman skang..mmg telbh pikionyer.. :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^