Follow Viruspadu

Monday, March 14, 2011

Hasil Matta Fair

Siapa pegi matta fair?

saya! saya!

hahaha sendiri tanya sendiri jawab. sengal!

saya pegi sabtu lepas la. tu pun penuh dugaan nak pegi. Jumaat kan saya apply cuti sebab nak jaga mak. So alang2 tu lepak aje cheras sampai ahad kan. Walaupun hati terbayang2 rumah berkecah nak cuci rumah. Siyes rumah sendiri macam tongkang pecah sudah. Takpe. Family harus diutamakan.

sabtu lepas. akak2 saya keje. swasta kan. ada sabtu keje. ada sabtu coti. makanya terkena plak sabtu lepas adalah coootiii... adoi berkepam tunggu dorang balik ok. yelah takkan nak blah pegi matta fair mcm tu je. atlis mesti ada orang kat rumah la.

memula uteh ada. tp dia memang ada hal nak kuar jugak. pastu ckp ngan dia. nak kuar, kuar je sbb saya pegi petang kang lepas kakak2 balik. tetiba akak dah sampai rumah plak. bagus. terus siap2 nak pegi. tiba nak keluar rumah je. suami akak call, urgent kot. akak terpaksa balik jap. saya masa tu dah masuk kereta dah nak pegi. terpaksa cancel muahahaha. tak kisah lah. tunggu je sesapa balik jap.

muka boring tunggu siapakah yang bakal pulang ke rumah :)


cincin yang saya baru sambar dengan ceera jumaat lepas :)

uihhh... jalan nak pegi matta fair adalah jem terhebat ok. tapi takpe. redha je. ahak ahak ahak. matta fair punya pasal kita diam-diam sudah dalam kereta. nak sangat pegi kan.




kitorang tak round sangat. sbb dah plan dalam negeri je kan.

eh uols pegi tak? pakej RM8 Afamosa tu ada tau. saya tengok je lah. sbb dah pegi. malas nak pegi lagi dah.

kitorang cuma amik pakej dekat2 je.

genting highlang je uols. hotel 1stworld tu RM48 satu malam. dan theme park tu RM80 = sorang dewasa dan sorang kanak2. so kitorang tambah lagi satu dewasa RM50. gituuuuuuuuuu.

so itu lah hasil Matta fair kali ni :)

korang yang pegi matta fair, korang amik pakej apa?



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

15 komen[s]:

Princess Nur said... [Reply to Comments]

Bestnyaa..rasa nk gi jugak..

entry baru
http://nurhayatimohd.blogspot.com/2011/03/bila-dua-blogger-wanita-bertemu.html

Ann GreenStrawberry said... [Reply to Comments]

saya amik pakej RM8 Afamosa tuh.. sangat berbaloi dan menarik. amik 2malam.. tak sampai RM150 pun..

axelida said... [Reply to Comments]

tingin gak nak pegi.. tp bila fikir pasal jem, fikir pasal nak cari paking, fikir pasal kat dlm tu ramai orang, fikir pasal tak penah g matta fair takut jakun hahaha terusssss tak pegi... huhu sedey jer

atty's said... [Reply to Comments]

kty pun pergi ari yg sama ngn vp..cuma tak bertembung je.

kty pun tak amik yg g a famosa tu ..sbb dah penah pergi..

kty amik tiara beach resort..sbb lom penah pegi lagi pun dkt..je

lepas tu ada ler yg dekat2 gak.

KAMIHIDUP said... [Reply to Comments]

xsempat nk pegi. :(

zidhan a.k.a ember said... [Reply to Comments]

As salam kak vp,

kita pon amik pakej g genting coz xtahu nak g mane..bole, hahaha

amik hotel 1stworld rm98 + indoorthemepark Rm40 x2

nak g bulan 7 nie b4 puasa..

yana2605 said... [Reply to Comments]

alarrrr...akak tak gie hall2 ker??mesti akak kat area hall 1 jer kan...klu tak bole jumpa akak......huhu tam sempat round sbb bekerja so duduk kat booth sndiri jer la...best nya A'Famosa tu RM8...

farah said... [Reply to Comments]

kita pg,sampai tgk tempat parking semua full,tepi jalan full,nak parking tempat bukan2 tak berani,lastnya balik trs...huhu...

nuyulaisy said... [Reply to Comments]

akak sy pgi jgk ..sy dpt 2 prcutian percuma dkt cameron highland dan dkt pulau pangkor,lpas tu sy beli pakej g singapore dkt universel,dan g puket naik kpal besar tu kpal cruss...

Mya said... [Reply to Comments]

insyaAllah akak gi bali nanti :)

yunz_02 said... [Reply to Comments]

tak gi.. dlm pantang.. *sob sob*

Lieya said... [Reply to Comments]

Saya tak pernah dapat peluang g matta fair kak..sebab dok jauh..hehehe

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

review dr vp lah sy amik pakej a famosa tu vp...x pg jauh2 pun ade rezeki lebih n anak besar sket br p jauh...

nasaoji said... [Reply to Comments]

xp..tahun2 tingin nak p, tp , tak lepas gok..

blk kg, kat ipoh ade, tp, macam nak spend ngn anak jer..tak per..bulan 9 ader lagik..hehe..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

sedihh..:(...trg xpernah hadoo matta fair ni..

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^