Follow Viruspadu

Friday, March 18, 2011

Ketinggian

Hari ni pakai crocs pegi keje. Helo kiti lagi ok. Ko mampu! Hahahahaha
(Mampu - berani)

Hari ni ntah apa giler tetiba terasa nak pakai kasut leper ni. Tak pernah-pernah.

Sampai2 opis niari, yab rizal (bukan yab sebenar) terus tegur saya.

'Apsal level kita sama pulak ni'
(Ayat saya reka sendiri hahaha)

Level tu maknanya level ketinggian lah. Lepas tu terus gelak beramai2. Hadoi perasan lak tu hari ni saya pendek dari biasa. Hahaha.

Korang penah buat gini tak? Tetiba pegi keje terasa nak pakai kasut biasa?


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 komen[s]:

KAMIHIDUP said... [Reply to Comments]

kak, picture akak dgn suami nk 'give me 5' to gila cantik. heee. :)

Princess Feyqa said... [Reply to Comments]

kasut kite same lah hehe

Shu Shinju said... [Reply to Comments]

penah....selalu..:)

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

sy pegi keja tetiba pakai heels..

pastu dorang cakap, kenapa harini ko tinggi sangat??

ciss ciss dasar...

chik star said... [Reply to Comments]

pernah kak.
sekrg ni ari2 sye pi koje pakai seliper je sebb office style buke kasot hihi.
:D

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

hehee..saya pernah pergi keje pakai selipar jepun..sampai kat meja terus manager tegurr..aikk?? pakai selipar jepun jerr?? adess!!

dah r front line..haru berlari pergi tukar pakai heelss..nasib bawak de lam kete..kalo xmenjawab lerr..

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^