Follow Viruspadu

Thursday, March 03, 2011

Lapar?

Terbaik dari big apple okeh... 9 ketul RM11.


yummyyyy...


berebut-rebut nisa dengan anoi makan. tapi bila mama cakap

"jap jap mama nak amik gambar"

hahaha tetiba dua2 pause. kelakar sangat. yelahkan daripada gaduh-gaduh nak makan rebut-rebut tetiba bagi kerjasama plak dia.



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

16 komen[s]:

Siti Fatimah said... [Reply to Comments]

anoi makin hari makin comel..... :D...

laloque said... [Reply to Comments]

sian papa xdpt pun

nasaoji said... [Reply to Comments]

anoi sejibik cam pak dia!..

ya ampunnn...dapnyer big apple!!!..

vagg© said... [Reply to Comments]

hahahaha lawak je. xtau nape tgk muka anoi trus terbayang kak jem, pdhal ikut muka laloque

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said... [Reply to Comments]

mak aii sedapnye... manis sgt ke vp? ke just nice je...kena try ni..sbb hari tu dah nampak dah kat dlm JJCM yg pengacara baru si Qusyairy tu...

yg pasal 'pause' tu kan..Qaisara pun camtu..agaknye kan..bebudak sebaya anoi ngan qaisara ni kan...mmg sama je progress pembesaran dorang kan... walaupun beza bulan aje...

mummy_ayu said... [Reply to Comments]

wah..cedap tu big apple..yum yum..nak cikit..

mummy_ayu said... [Reply to Comments]

wah..cedap tu big apple..yum yum..nak cikit..

mummy_ayu said... [Reply to Comments]

wah..cedap tu big apple..yum yum..nak cikit..

wildcutecat said... [Reply to Comments]

tetiba jadi lapa tengok gambar makanan...huhuhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

lapar lak tgk gmbr tu..huhu

alamanda said... [Reply to Comments]

beso dah anak dara ni. time mula mula baca blog ni die kecik lg. comel dah mcm maknye.

alamanda said... [Reply to Comments]

beso dah anak dara ni. time mula mula baca blog ni die kecik lg. comel dah mcm maknye.

KAMIHIDUP said... [Reply to Comments]

comelnye budak kecik to, cntiknye blog ni. :)

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

ank2 sgt memahami mama die as blogger..suke amik2 gmba..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe. dah well trained dorang tuuu

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

muahahaha...anak2 yang pintarrrr!! wee!! comeynyaa anoiii..


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^