Follow Viruspadu

Friday, March 18, 2011

Mesraaaa...

Saya mohon maaf sebab saya adalah tidak membalas komen kat blog. Tapi percayalah saya baca semua komen korang. Dan saya seronok sangat bila korang komen setiap entry saya.

Sesungguhnya setiap komen membuatkan saya tersenyum setiap hari. Terima kasih kerana korang tak pernah jemu tinggalkan komen. Sayang korang sangat-sangat.

Kalau korang nak bersembang dan beramah beramas mesra dengan kakjem. Selain daripada facebook Kita sembang2 kat twitter yuk. InsyaAllah kalau kat twitter saya balas punya. Sbb senang kan pakai bb kan. Boleh balas setiap masa kecuali bb abis bateri la kan hahaha tu tak dapek nak nolong dooo.

Ok twitter saya www.twitter.com/viruspadu

Ok kita jumpa di twitter sekali ek :)

Blogger lily lotus said...

kat twitter kakjem mmg terlebih peramah..hihi



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

7 komen[s]:

juju.johanizah said... [Reply to Comments]

alaa..biasa la tu..kenkadang kita busy tol x?..tapi membaca kumen2 menghiburkan hati lak kan...rasa diri dihargai kan?

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Auntie tak der bb nak bertwitter..
hu hu hu
Anak2 auntie marah..kata mereka

"sibuuukkk jer..kita orang2 muda jer yg bertwit"

betul lah tuh..korang bertwit..
mama berzik..kir..he he he

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

jarang la nak bertwit2 tu..sekali sekala ja :p tak per, tetap tinggal komen jugak kalo sempat :)

lily lotus said... [Reply to Comments]

kat twitter kakjem mmg terlebih peramah..hihi

atty's said... [Reply to Comments]

okeh kty dah follow mah kat twitter..

Suliana said... [Reply to Comments]

sy tak de twitter.. hehe.. tak pela kak jemah tak balas pun, tapi ada satu hari tu kak jemah komen kat blog sy, pun dah cukup buat saya rasa gembira :-p

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

a'ah larr...aritu dah bertweet dgn kak jem ni haaa..pastu senyap suda pi bandungg..nak itottt!!


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^