Follow Viruspadu

Wednesday, March 30, 2011

Mungkin Perasaan Saya Je...

Cantikkan KLCC. Kitorang kalau balik dari IJN melawat mak malam. memang akan siap2 bawak kamera DSLR ok. En.laloque lah, dia memang suka amik gambar-gambar pemandangan. Saya pulak suka amik gambar diri sendiri hahaha. KLCC kalau malam memang gambar terindah la saya rasa. Sebab cahaya dia tu. pehhhhhhhhhh... boleh pandang mata tak kelip2 ok.


kali ni kitorang pegi IJN beramai-ramai. Anak2 buah saya semua pakat naik kereta sama2 ngan saya. jadi dorang la snap gambar. biasalah anak2 buah saya kalau dapat pegang kamera kan. masing2 kreatif je. macam-macam gambar dorang nak amik kan. layannnnn


tapi kan... tapi kannn... tapi kannnnnnnnnnn


korang perasan tak? macam ada simbol-simbol pelik sekarang ni? lebih-lebih lagi dalam gambar ni? perasan tak?

kenapa ek jadi macam tu?

haaaa... ni jelas sikit. gambar simbol ni saya dah nampak kat beberapa blog kan. jadi bukan saya je yang pelik.



pastu kan, ada gak saya gugel-gugel. takut sendiri perasan je. rerupa ada lagi. siap ada yang kata infection lagi. takottt. siap ada video lagi. oh nooo. jap jap kasi share itu video. jap ek. kasi kopipes sini. laju tol dorang upload dlm utube.




korang rasa apakah ni ha?

siyes saya konpius ok. terasa pelik sangat. sangat-sangat menggerunpelikkan.



hurm. mungkin perasaan saya je.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

22 komen[s]:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

erk??
mende tu kan leh edit jugak heh kak??
macam video kunun2 nabi kita turun ke mekah aritu..
tp sies r sekarang dunia kita cam dah nyanyuk tauu!!
sbbnya trg ni kan musim tengkujuh di musim kemarau..
apakah??
tanda dunia akhir zaman??
nauzubillah..
insaffff!!

salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
‎(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

me suya said... [Reply to Comments]

video tu menakutkan..
Huhuhu ada baca dkt beautifulnara.. tapi sambung baca kat sini lagi menakutkan

shah said... [Reply to Comments]

apa yg pelik ni? tak berapa nk paham deh,cakap pasal camera ke? pasal bangunan klcc tuh?
dok pahey teman

Alyza said... [Reply to Comments]

akak, tak paham la...ape yg peliknye erk...hmmm...

sweethOneY said... [Reply to Comments]

kakkk. sya tak paham!!

tricksrex said... [Reply to Comments]

iklan biohazard kan kakjem???

Puan Nad said... [Reply to Comments]

kak jem, gambo tu amik in real life ke? i mean tidak bersandarkan pada cermin kereta? kot refleksi cermin kereta if amik dr dalam keta tanpa buka cermin tingkap kereta? (pe aku melalut neh). btw, cermin ke idok, sila muhasabah. (--)'.

~ain said... [Reply to Comments]

apa ni, kak? tak paham... blur.. arghhhh.. (sambil tarik2 rambut sendiri)

kojah said... [Reply to Comments]

kak, betul sgt2...sy pun nampak real punya view dari umah sewa sy...

tue yg pelikkkkkkk sgt!

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

eh kak jemah, ni advertorial ke apa ni..

kat bang Nara pun ada..

CinoiLavigne said... [Reply to Comments]

Eh yg dkt video tu mcm ada bentuk bunga dkt bukit tu kan?? ye ke? ke x fhm sbnrnye hehe

MYRAspberry said... [Reply to Comments]

kak! tudung belang2 tu sama macam saya punya pulak. beli ingat nk pakai g kursus kawen aritu tp tak pakai la pulek..

Puan Nad said... [Reply to Comments]

kalau perasan dlm paper metro ade simbol ni kat sesetengah news. nape yer.

Suliana said... [Reply to Comments]

simbol apa ni kak.. tak faham saya .. hehe.. maklumlah buta seni dan tidak begitu mendalami sebarang benda, puas dah belek2, xclear simbol apa :-P

*Tinie* said... [Reply to Comments]

dalam video tu bunga besar tu bergerak kan ? saya rasa yang kat KLCC tu efek daripada lampu2 tu..

Myvitrd said... [Reply to Comments]

saya dah jumpa banyak blogger buat entri ni.. first tengok dekat abg nara terasa pelik..tapi bila tengok kak ina, darkbatman n ada sorang lagi blogger buat saya mula siasat.. sekali saya perasan label dekat blog darkbatman dia tulis sponsored.. confirm ni dapat iklan dari nuffnang.. hehehe..

Baru je tadi sebelum berita TV3 dia orang ada tunjuk sat iklan video tu.. hehehe.. kita dah kena tipu semua.. huhu

Gieyana said... [Reply to Comments]

kesan reflection lighting kot..

owhh..salam kenal..bw smpai sini..:D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... [Reply to Comments]

itu logo celcom kan? nak lancar i phone 4

IntanBerlian said... [Reply to Comments]

hmm yeke? serious just a logo? adeh kompius2.

mama hani said... [Reply to Comments]

tak paham gak....banyak kali tengok....still tak paham..

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

konpius laa plaks kak jem...

Natalia said... [Reply to Comments]

simbol ni iklan celcom punya kan?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^