Follow Viruspadu

Friday, March 04, 2011

Nak jugak update pakai bb

Hari tu ceera ada ajar mcm mana nak update pakai bb tp tak terbuat-buat lagi. So dah alang2 skrg mcm susah giler nak hadap pc kena jugaklah belajar nak update canni.

Ok kita test masukkan gambar sekali jadi tak

Wah gambar pun letak gambar durian pancake tau.

Ok tu je :)

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

12 komen[s]:

KAMIHIDUP said... [Reply to Comments]

canggih!!!

sweethOneY said... [Reply to Comments]

kejiiiiii okehhh.. dh la dr semlm dok twit psk durian pancake ni!! haha

beli kt mna ni kak? mcm bestt

myra anne said... [Reply to Comments]

ok suka gila durian pancake tau!!!

MummyYana said... [Reply to Comments]

Salam kak jemah,

Akak nak buat pertanyaan sikit..mcm mana akak update guna bb..sy update dr bb jugak..tapi tak boleh upload gambar..almaklumlah bijak IT sgt..

Thanks..

peej said... [Reply to Comments]

cissssss. kat sini pun ada gambar durian pancake. kejisss.

**Bila Comel Jadi Comot** said... [Reply to Comments]

comel xleh nak update dah kak jom baca citer tragis comel dan keta huhuhu

http://comot-pink.blogspot.com/2011/03/detik-itu-sangat-malang-part1.html

kakchik@ella said... [Reply to Comments]

pandai pun dia. hihi ..

Kancilbiru said... [Reply to Comments]

setappppnya...my feveret tu...

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

lama tak makan durian pancake :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

ececece...nak carik jugakk satu!! muauahahahaha..canggih dearrr!!


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Ibu Mifzal Arsyad said... [Reply to Comments]

update cemana ya? pakai email ke? ke pakai browser? sbb byk cara kan nak update guna BB..kalau sy guna application wordpress utk BB

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

durian pancake yg duk keco2 smlm ni....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^