Follow Viruspadu

Wednesday, March 16, 2011

Pemalas betul dia tu

Office saya dah start bikin inovasi. Inovasi kitorang adalah buat acara sukan setiap rabu petang lepas keje. 2 minggu lepas yang feremfuan2 jelita buat poco-poco dalam office. Gambar takde plak sbb tak tahu ada ke sape2 snap gambar kan. Berterabur memasing cari ruang kosong dalam office nak ikut step punya pasal. Seb baik I dah cekap ecewah takbur! hahaha

jadi minggu ni, eh semalam lah selasa. si yab rizal (bukan yab sebenar) ajak main badminton. jadi saya pun semangat la bawak reket bagai. semangat nih! semangat nih! (efek hidung kembang) baju sukan minggu lepas lagi dah bawak ok. tp sbb malas tukar baju masa poco2 maka simpan je kat opis malas bawak balik kan. so konon plan pakai yang tu je. tapi rupa2nya tadi pun malas jugak hahaha.

Dah ko malas sangat. mendapatlah main badminton dengan baju kurung berkaki ayam kan hahahaha

walaupun pakai baju kurung, skill tetap adooo ok hahaha...

tak... tak...

saya tak terer pun. malah tak tahu pun peraturan game mcm mana. janji pukul je tu :)

tapi memang hepi giler lah. hilang stress di dada dapat riadah mcm ni. siapa tak joing (khas utk opismate ku) memang rugi terbanyak ok. TATA.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

9 komen[s]:

KAMIHIDUP said... [Reply to Comments]

pakai baju kurung??? steadylah.

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

hehee!! akak main badminton pakai baju kurungggg?? yang pasti pink kalerrr!! xnampak lak raket tu?? agak2nya kaler pink gak kott...kalo saya pakai baju kurunggg dah tersembam kat situ...eee!! like lar akak ni!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

@hasney^-^ said... [Reply to Comments]

jaymah, teringat zmn skolah, kalau terlupa bawa baju( time senaman),,mmg belasah jugak pakai baju kurung tp cuma berseluar jerk..hi3)..akak pun dah lama tak main badminton.....

rohaadam said... [Reply to Comments]

at least....ketika main badminton pun blh vogue!

ct N honey said... [Reply to Comments]

dasyatnya...sanggup main pakai baju kurung.....

lily lotus said... [Reply to Comments]

nak lagi mencabar? pakailah handbag sekali!

Anna Banana said... [Reply to Comments]

mak aihhhh!! cayalah. hati2 kak, tergulung kaki dengan kain, tak pasal show lain pulak nanti ;p

Iyiana said... [Reply to Comments]

hoho.. ada 1 gambar kak jemah flying without wing dalam simpanan masako. teruja yana tengok. ehehe..

eintanliana said... [Reply to Comments]

wow pakai baju kurng men badminton..memang cool la..huhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^