Follow Viruspadu

Thursday, March 03, 2011

Reben Yang Comel

Lama dah tak buat entry letak gambar kasut hasil shopingan macam dedolu. Mungkin sebab malas. Mungkin sebab boring. Mungkin sebab tak habis-habis entry kasut hahaha. wah mcm la banyak entry kasut haha. Jadi sebab tu dah malas nak buat entry rope itu ahaks.

Tapi kali ni terasa pelik sikit hahaha. Sebab tiap kali beli kasut tetiba perasan mesti ada reben hahaha. Kakjem sedang feeling comel barangkali *terus buat muka bajet comel muahahaha

1. Kasut hijau.

Tengok reben dia, kemain lagi :p

dah lama cari kasut hijau. kasut hijau adalah sangat susah nak cari kan. Biasa pegi kedai mesti hitam coklat pink merah. Hijau kemain payah cari. Biru pun sama, kalau ada pun design mesti out punya. saya lah tak bekenan. Design kegemaran saya ni pelik-pelik sikit. Kekadang orang kata buruk saya kata lawa hahaha. Yelakan citarasa kita berbeda.

Ha ni plak baru beli semalam :p


Hello Kitty lagi ahaks *terus bajet buat muka comel lagi sekali muahaha

Sabtu ni saya nak berjalan jauh, cuti-cuti makan hangen sikit. Maka kena cari kasut yang sedap kaki berjalan. Terus pegi jasko singgah crocs. Korang tahula kalau masuk crocs kan, kasut kemain banyak lagi. Susah tul nak buat pilihan. Last2 kenan ngan yang ni.

Dah balik baru perasan kasut saya bulan ni asik yang reben2 hahaha. kebetulan.


Yeay tak sabar tunggu hari sabtu :) lalalalalala. Rakan-rakan dalam fesbuk mesti dah boleh agak saya nak cuti-cuti makan hangen kat mana kan :)

syhhhhhhhh... rahasia tau.



Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

9 komen[s]:

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

nak itottttttttt bley tak??....

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

mmg musim reben2 skg kak...uhuuu..

laloque said... [Reply to Comments]

ticket, passport dh check blom???

nasaoji said... [Reply to Comments]

ya ampun kak...riben2 tuuu...

cumei, sesuai la pakai reben2 tu..

tarak tahan hello kitty!..eehh..umur u baper?...hehehe..

ibuafiqahhuzaifah said... [Reply to Comments]

kak jem...

nak ikuttttttttttt jugak..
nie yg buat pasport ari tuh kan..hehe
selamat pegi n balik..

onnie said... [Reply to Comments]

ke bandung ke ?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

cumil yg crocs tu..hihi

nadila azhar said... [Reply to Comments]

sselamat bercuti kak..;))n kasut itu sngat comel..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

heehe..rebennn!! yang hello kitty tu tantekkk..xmenahan tgkkk!!


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^