Follow Viruspadu

Wednesday, March 09, 2011

Saya nak kamera Nikon Coolpix S1100pj

Hari tu saya jalan-jalan blog iza pink. Ternampak plak review dia pasal pasal kamera Nikon Coolpix S1100pj ni. pehhhhhhhhh... terus tergoda tau. walaupun takde warna pink. gua tetap tergoda ok ahaks


paling tergoda sebab kamera ni ada function bling-blingkan gambar macam ni. wahhhhhhhh terujanyaaaaa


nak beli
nak beli
nak beli

tadi saya gugel-gugel harga dia RM1,125. Peh boleh tahan harga dia. Agak-agak kalau sabar lagi 2 - 3 bulan. harga dia boleh turun sikit tak ek.

waaaahh... nak kamera Nikon Coolpix S1100pj. komengaaa...

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

12 komen[s]:

Golden Rose said... [Reply to Comments]

sha pun nak gak....nak act photographer amatur sekali sekala....salam perkenalan....jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

KAMIHIDUP said... [Reply to Comments]

KAMI pun igt nak sambar satu, cm best je, dah baca review pasal camera ni kat beautifulnara dgn redmummy, mmg jatuh cinta! heeee.

pRincESs_N said... [Reply to Comments]

boley jekk bli kak..mmg cun pic die..

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

perghh hijauuu tuuuuuuuuuuuuuu... mau nangesssss kalo tak dpt ni.... nanges skang eh....

**Bila Comel Jadi Comot** said... [Reply to Comments]

huhu kamer baru lepas ilng bil baca post ni trus touching sob sob sob

Myvitrd said... [Reply to Comments]

kita pun tgh plan nak beli yang ni akk,tapi kita tgk harga kat web nikon just RM1,049.00 je akk..

MissAisyah said... [Reply to Comments]

hari tu sy nak beli gak kamera ni. tapi salesman tu kata tak berbaloi sbb

1) kamera lain yg lebih murah mpunyai kualiti gambar lebih cantik

2)lens projektor tu akan rosak dalam masa 6 bulan, sama macam projektor utk komputer. kalau nak tukar lens tu, dia kata beratus2 gak harganya...

Cik Wanie Ghani said... [Reply to Comments]

wanie pun ada terbaca jugak review pasal kamera baru nie,
mmg meletopsss lah,
skali tgk harga,
hambek ko,
rm 1+++ gtue,
hurm....

insya-ALLAH,
nanti harga mesti akn trun punya

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

aiyaa!! itu DSLR kasi saya mehhh!! hehee..mmg cun kalo leh amik picca cenggitu...trg ni de picom fair sok lusa..meh beli sini meh..confirm harga manyak turun..yeeehaa!!!

biler mau mai ganu?? sata menunggu!!



Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

nasaoji said... [Reply to Comments]

amboihhh..blink2 ajer kakak yerrr..cantik r..memang sesuai tuk wanita ayu cam kita!..hehe..

Myvitrd said... [Reply to Comments]

akk saya dah beli kamera tu..mmg best akk...RM 1049.

su said... [Reply to Comments]

sey mmg tgh carik kamera ni...xtau ape yg terbaek...maceh atas info kamera ni...cam best nih! kono sambar 1 jugak gaso eh! hehe...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^