Follow Viruspadu

Tuesday, March 29, 2011

Tahniah kakcik :)

Yeay saya dapat anak buah lagi :)

Lelaki. nama tak tahu apa. sebab tak jumpa kakcik lagi. semalam kakcik saya bersalin ikut tingkap. anak ke4 dia. berat 3.3kg. Alhamdulilah

gambar ni abah saya mms kat saya semalam.

rasanya dalam adik beradik, saya je yang belum nengok baby lagi kot tsk. ini lah yang x best duduk jauh ni. nak pegi tengok lepas habis keje mesti tak sempat nak kejar waktu melawat. hurm.

ala... tak sabar nak tgk baby :)

TAHNIAH KAKCIK.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to Comments]

bulat je pipi...comel.moga kakchik cepat sembuh.

Suliana said... [Reply to Comments]

tahniak kak dpat anak buah baru lagi :-) anak buah yg keberapa ni?? tembam pipi dia :-)

aku super lady said... [Reply to Comments]

waa, kakcik besalin kat demc eh? nampak kt blog ceera, then trus cek nama kakcik kat sepital. sy keje kat demc nun :)
btw, waktu melawat kat demc kul 10am-10pm.. =)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

Tahniah kak cik!!
ikut tingkappp??
wahh...debow dah mai..
besarnyaa kan!! debab!!
comeyyy!!
tetibe teringat diri sendiri nanti..
uwaaa!!

salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
‎(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^