Follow Viruspadu

Tuesday, March 01, 2011

Tengkiu Gina


Terasa dihargai bila diingati :)

Muah muah muah gina

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

5 komen[s]:

atty's said... [Reply to Comments]

kty pun dpt sebenier gak dr gina..jeles ngn gina dah selim melim..

Seri said... [Reply to Comments]

kek jem, kite pun folo kak gina.. hehehe..

lily lotus said... [Reply to Comments]

baiklah dia. ramai dapat gift dari dia..including me :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

wahhhhhhh...nak jugekkk!! kena terjah sana ni...



Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Gina said... [Reply to Comments]

Salam Zaimah
Hadiah tak seberapa la tu..tak puashati nak bagi kat you hadiah macam tu..ada rezeki nanti I belikan lain yer







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^