Follow Viruspadu

Friday, March 11, 2011

Tengok-tengok lalu TERbeli


nak tunjuk gambar kasut tapi kasutnya tak jelas kekeke...

esok nak pegi matta fair nak pakai kasut baru lah lalalalala... teruja ok.

saya ngan ceera ada event kat curve tadi. dah alang2 tu singgah jap nengok kasut. saje la cuci-cuci mata kan. sekali kasut ni macam selesa giler ok.

dan saje nak pomot baju yang saya pakai tu adalah daripada blogshop http://blackribboncloset.blogspot.com/


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

4 komen[s]:

Puanbee said... [Reply to Comments]

haaa tk npk kasut npk tuan nyer jah :)

nasaoji said... [Reply to Comments]

wahh..p matta fair..kt tak dpt p lagi thn nih..masih alasan samer..blk kg.. :(

KAMIHIDUP said... [Reply to Comments]

to baru tgk2 dah beli, kalo jeling2 cmne plk, heee. :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

apa yg saya nampak dalam gambar itu ialah MOMMY GOJESS!! LIKEE!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^