Follow Viruspadu

Friday, April 08, 2011

Ada orang dapat jam baru

Ehem ehem

Tengok lah orang tu. Penat ok paksa dia jawab nak hadiah apa.

Akhirnya dia cakap jugak yang dia nakkan jam. Heiiiii payah nau lelaki ni kan. Suruh cakap nak hadiah apa pun susah. Ce tanya saya nak hadiah apa? Wakakakaka saya boleh buat list ok ahak ahak ahak.

Hepi besday sayang :)

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 komen[s]:

Frank said... [Reply to Comments]

ingat dia dah mintak nak baby

viruspadu said... [Reply to Comments]

frank,
dia gurau je tu. eceh. kalau nak baby kena mintak hadiah besday utk tahun tahun depan sobab bini eh ni mengandung kot tingkap







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^