Follow Viruspadu

Wednesday, April 06, 2011

Apakah!

kursus 3 hari ku macam ini jadinya.

sakitnya hati ok...

sakit sakit sakit

ni kalau emegency orang nak call saya ni memang osah tak dapat ni. saya cuma dalam line, itu pun satu bar je kalau saya letak bb kat penjuru tilam. siyes situ je dpt. bayangkan kalau saya nak sms ke bbm ke call ke. terpaksa sengetkan kepala kat penjuru katil ok hahaha. sengal giler.

Kepala Mu di Penjuru Katil

hahahaha mencik ok.

tak patut betul la. ritu naik gunung dalam hutan pun dapat line ok. ni kat hotel ok.... saya nak call suami dan anak2 pun tak dapat tau. wish en.laloque besday pun pakai BBM je malam td sbb tak dpt nak call. tsk.

waaaaaaaaaaaaaaaa...

tak patut kan.


sangat sangat sangat tak patut.


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

9 komen[s]:

Faizaharis2 said... [Reply to Comments]

cerr rendam dlm air...kot2 ok kan....hahaha...larikss

ArELeEz said... [Reply to Comments]

mmg xpatut sgt2! musti windu kat en. lalok, nisa & anoi kan?

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehehe. akak dok hotel kt mna ni???

axelida said... [Reply to Comments]

kite bako jer.. ahaks

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

hulu banat mana hotel ni kak..aduhai..kesian..

:|: TinTa Kibod :|: said... [Reply to Comments]

kene blacklist la otel tu pasni :p

*entry baru Kurang atau TERlebih manis
*disini CoMeL²

Yu'xan Lee said... [Reply to Comments]

kak jem, camner nak upload pic kat blog guna BB, huhuhu tq....

aiesya said... [Reply to Comments]

dear, klu g area yg takde 3g, just change settings from 3g to 2g...mesti ade line.. ;) kekadang klu setting kat 3g, but tempat tu takde 3g..tu yg jadi searching for network jer memanjang... :) take care!

viruspadu said... [Reply to Comments]

Faizaharis2
hahaha cadangan mintak siku namanya ni hahaha

ArELeEz
tu lah, tak patut yang melampau kan

sweethOneY
otel kat PD je

axelida
kita bakoooooooooooooooooooooo... setuju bebenor kita bakooo je

e.l.i.s.s.m.i.e
pd je, tp tak tahu ngape la teruk kebenor line nya. bgnn tu je. bila keluar ok je plak

:|: TinTa Kibod :|:
kita bakoooooooooooooooo

Yu'xan Lee
sama je, kita attact file tu kan. so pilih la gambar.

aiesya
ooo gitu. dah try tukar dah setting. tp still x berjaya tsk







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^