Follow Viruspadu

Tuesday, April 05, 2011

Baby Qayyum

ini adalah ahad lepas. kaki gigil2 baru lepas turun gunung datuk pun. balik kampung totapppp balik ok. harus tgk keadaan mak kat rumah. dan tengok kakcik saya yang baru bersalin anak ke 4 dia.

saya balik cheras bila?

haaa gini cerita dia.

sabtu tu. turun aje dari gunung datuk. kitorang terus balik ke seremban. rehat2 kejap. terus bersiap2 balik ke rantau jemput anak2 terchenta. pastu terus balik cheras. malam tu jugak. takde rehat punya ok. gila kentang tak?

dlm kereta kaki gigil la. seb baik bukan saya yang drive. tp en.laloque. saya pelik betul. dia ni tak penat ke haaa?

so ahad, dalam tengahari mcm tu. terus ajak abah pegi melawat kakcik kat klang. mak tak dpt follow sbb mak takut letih. mak tak boleh penat sikit pun lg, nnt jantung mak berdegup laju. jantung mak belum stabil lagi. sian mak.

tadaaaaaaaaaaaaaaa... baby qayyum in da house :)


kakcik pantang2 sendiri. :)


caiyok caiyok kakcik. u can do it.

saya pun plan kalau la mengandung lagi. saya pun mcm nk pantang sendiri kat rumah sendiri je kkekekeke. cewah... berangannnnnnnn...

comel betul la baby qayyum ni. rasa nak cubit2 je pipi dia.

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

LizHairi said... [Reply to Comments]

agak2 bile yg next tu ye jemah ;-)

ArELeEz said... [Reply to Comments]

owh.. qayyum namanye.. cam nama cousin leez, muhammad daniel qayyum.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^